Gå til sidens hovedinnhold

Frode Hamre tre dager på rad

Frode Hamre har vunnet løp tre dager på rad og innfridd med storfavorittene. Tirsdag kommer en ny seier. Sjekk våre travtips.

Etter at Bjerke travbane har vært arrangør av lunsjtravet noen tirsdager i det siste, er det Drammen travbane som er arrangør denne tirsdagen. Det er en riktig fin meny sportssjef Tron Gravdal har snekret sammen.

Klikk her for å se våre V5-tips til Drammen

Frode Hamre er en gjenganger i bankerspalten vår, og det er kanskje ikke så rart så lenge den godeste Frode har vunnet 124 løp på , og det er kun på 713 kjørte løp og seiersprosenten er dermed best blant de ledende kuskene i Norge. Tirsdag er det den fine fireåringen 3 Playful Win vi setter vår lit til i V5-4. Var kanskje ikke som best som stor favoritt i et V75-løp på Leangen i sin nest siste start til tross for tredjeplass. Sist på Drammen var imidlertid hesten tilbake i toppslag og til tross for dødens underveis vant Playful Win enkelt.

Tirsdag er motstanden atter klart overkommelig og selv om det er en viss fare for dødens igjen, tror vi Defi D'Anou-sønnen gjør jobben. Det er vanskelig å finne bankere denne tirsdagen og en hest som allerede har vunnet halvparten av sine løp er fin å støtte seg på da.
Rangering V5-4: A: 3 B: 2-6 C: 7-1-5-9-8-4-10 D: 11

V5-1 - Kaldblodshester 1700 meter autostart
Det starter vrient i denne lunsjen. Tolv usikre og ustabile kaldblodshester er på farten i dette sprintløpet. Sjokkhesten fra Biri for drøye to uker siden da vi fanget over 170 000 kroner, 11 Høymyr Gutten, blir vår favoritt. Høymyr Gutten vant egentlig veldig enkelt den dagen, til tross for at hesten galopperte i den første svingen. Tirsdag får Magnus Helland sjansen i vognen, og vi tror den svært galopplystne åtteåringen kan legge på til to strake her.

5 Balderina har endelig begynt å kjempe litt og da kommer også resultatene. Brukbar avslutning til andre bak den suverene vinneren Solberg Jerkeld nest sist, og sist ville hun nok via siste indre. Her kan det bli tet og derfra kan hun vinne. 4 Lykkefaks var både uheldig og svak nest sist, litt bedre igjen sist da hoppa galopperte i trippelkampen. Veldig opp og ned i prestasjonene denne Sagholen-dama.

9 Øyjann kunne ikke følge ryggen til gode Kampen Blessen sist, men holdt noenlunde anstendig og motstanden er svak her. 6 Mysil ville ingenting selv etter perfekt løp sist, kan muligens utfordre om føringen her og yter normalt litt bedre derfra. 2 Spikduva og 1 Spikperla er begge brukbare sprintere i fine spor, men formen er mildt sagt tvilsom hos begge om dagen.
Rangering V5-1: A: 11 B: 5-4-9-6 C: 2-1-7-8-3-12-10

Annonse: Øivind Grøstad med 40 336 innspilt lørdag og søndag og tipsformen er på topp

V5-2 - Varmblodshester 2100 meter autostart
Vi setter 12 Boyd først her. Jenny Thygesens treåring har vært superb i to strake seiersløp og spesielt nest sist likte vi svært hesten svært godt. Gikk da en ordentlig tøff siste 700 meter og knakk da favoritten J.T.'s Gold lett til mål. Sist på Klosterskogen kom hesten alene til mål, riktignok i svakt selskap. Boyd har vist at han tåler å gjøre mye selv og da tror vi på ny seier her.

5 Maria Nova var vårt store skrik på Biri sist og Heidi Moen-traveren var svært bra. Til tross for startgalopp (fikk riktignok et fint løp etterpå) spurtet hoppa inn til enkel seier. Hun er fortsatt usikker denne dama, og derfor velger vi å sette mer travsikre Boyd først. Disse to skiller seg ganske klart ut, men vi synes også 6 C.C. Neo må regnes på prestasjonen sist. Gikk en solid sisterunde til seier da og er i utvikling. 4 Martin Chip sjokkvant til over 63 ganger pengene sist, og det var faktisk ganske bra hester som ble tatt ned oppunder mål ved den anledningen og på det største forslaget betaler vi også for Martin Chip.
Rangering V5-2: A: 12 B: 5-6 C: 4-10-1-3 D: 9-8-7-2-11

Annonse: Øivind Grøstad hadde 29.3 siste 1000 meter på denne sist og byr på et strålende objekt i V5-3 i Drammen

V5-3 - Kaldblodshester 2100 meter autostart
Heller ikke dette kaldblodsløpet er videre enkelt å rangere. Vi prøver et sjanseartet vinnertips på kapable 7 Vesle Tiger'n. Det er full form på Humborstad-traveren nå, og tre ganger på rad har hesten avsluttet flott. Nå er mostanden enklere og skulle Vesle Tiger'n holde seg på beina hele veien, skal det være bra sjanse for årets første seier.

10 Gimra Borken gikk en flott sisterunde i et tøft V65-løp sist på Bjerke (Spang Jotroll vant). Formen er fortsatt utmerket på vallaken og han går som kjent til mål alle dager i uken. 6 Ulven Storm galopperte som godtgående i tet i V75 sist, men hadde neppe vunnet uansett. Nå prøver Eirik Høitomt seg på den formsterke vallaken, Høitomt som har fått sving på seiershjulet igjen etter en middelmådig november for hans del.

9 Dona Elken likte trolig ikke banen sist. Gjør nå sin tredje start for Olav Mikkelborg og står til for et fint smygløp. 4 Prinse Tora er i form og holder hun seg unna galoppen, kan det bli seier. Kom flott tilbake etter galopp nest sist og satt tilsynelatende litt fast i et V75-løp sist.
Rangering V5-3: A: 7 B: 10-6-9 C: 4-1-11-8-5-3-2

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Drammen

V5-5 - Varmblodshester 1700 meter autostart
Det var flott stil over 5 Speedy Scarlet E. over mål sist, da satt hesten langt bak underveis og spurtet fremragende. Lars Anvar Kolle får fornyet tillit bak Stensrud-traveren og dette må være en topp vinnersjanse. Vi hadde nok bankerspilt hesten, hadde det ikke vært for 4 Peacekeeper som trolig er tethesten her og neppe vil slippe føringen. Da blir det litt sjanseartet på en sprint i Drammen. Dessuten vil vi gjerne se Speedy Scarlet E. levere sakene en gang til, han har variert mye i år og skuffet stort ved flere tilfeller som favoritt.

1 Gary Vision avsluttet flott sist og er klart på gang igjen etter skadefraværet sitt. Litt usikkert hvor vallaken havner fra innersporet, men det kan bli rygg på tetløpende Peacekeeper. 2 McGill står også fint til og kan få det sydd opp herfra. Makset sist som firer, men med perfekt smyg kan det bli seier. 4 Peacekeeper elsker sprint og dersom ikke hesten ligger for hardt på underveis, er det ikke helt utenkelig at det kan holde helt hjem sammen med Kai Frode Olsen.
Rangering V5-5: A: 5 B: 1-2-4 C: 3-9-10-11-6 D: 7