RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontrunner i V65!

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
En sønn av vår tidligere verdensstjerne Rite On Line leder trolig sitt løp rundt om i V65-spillet på Åby i Sverige i kveld.

På kvelden denne torsdagen er det V65-spill til Åby i Sverige og en dobbel V5-omgang til Klosterskogen som gjelder, og vi er som vanlig på pletten med tips til begge arenaene.

Les også:Spill de beste!

På den andre siden av kjølen tror vi på tet fra start til mål for vår banker for kvelden, og da snakker vi om 4 Art On Line i V65-6 som gikk godkjent i den siste starten etter en lengre pause, og det var ingen skam å tape for Goden Boy da. Nå har Rite On Line–sønnen fått løp i kroppen, og i følge rapportene fra trener Mikko Aho så skal han ha gått mye fremover på form med løp i kroppen.

Vi er rimelig sikre på at Art On Line sitter tidlig i tet i kveld, og vi har litt problemer med å se at noen av dagens konkurrenter er gode nok til å lage litt tempo på løpet underveis. Positive rapporter, tet garanti, sprint, løp i kroppen og billig konkurranse gjør sitt til at vi bankerspiller den seiersvante 6-åringen.

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.30

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens lås!
Vi mener 2 Obi Wan og 10 Nino Coger er en sikker lås i V65-1, og vi står da på den duoen på samtlige spilleforslag . 2 Obi Wan virker til å fortsette sin fine utvikling hos Flemming Jensen, og han så meget bra ut i den siste starten da han kom ut etter en litt lengre treningsperiode. Perfekt spor denne gangen, og løp i kroppen etter litt pause har normalt gjor godt.

Vi tror på tidlig tet da de verste konkurrentene står i bakspor, og fra spiss kjemper Ganymede–sønnen som en løve. 10 Nino Coger holder en helt syk form, men han sliter med å få full uttelling. Bakspor betyr ikke noe for Calvin Capar–sønnen alle den tid det er kun ti hester i løpet, og det betyr at neppe får spesielt langt frem til Obi Wan.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
6 Tristan Toro i V65-4 er en meget fin 4-åring, og han er i rivende utvikling. S.J`s Photo–sønnen som trenes av Veijo Heiskanen har gått fine løp den siste tiden i litt tøffere selskap enn han støter på i kveld, og han er nå strøket inn et spor bak bilen og det hjelper på. Til dette amatørløpet har han fått rutinerte Jøren Åsen i sulkyen, og det er en fordel i denne typen løp.

Heiskanen er forsiktig optimist med den flotte fuxen som han mener drar stor fordel av at distansen er 2640 meter, og med litt klaff underveis synes vi Tristan Toro skal regnes med en solid vinnersjanse i dette åpne løpet. Kun et tredjevalg nå, og det med 16 % av innsatsene på seg.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere