RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første mål på to måneder

Walter Pandiani var delaktig i Birmimghams mål mot Sunderland.
Walter Pandiani var delaktig i Birmimghams mål mot Sunderland. (foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Lyden av nettkjenning må ha vært uvant for Birmingham. Da Julian Gray scoret mot Sunderland var det lagets første mål på over to måneder.

SUNDERLAND - BIRMINGHAM 0-1: Sist Steve Bruces menn scoret, var i 2-2-kampen mot Liverpool 24. september. Det er fem kamper og over 60 dager siden.

Derfor var det kanskje ikke så rart at spillerne jublet hemningsløst etter scoringen. Den sørget også for at laget har kontakt med lagene over nedrykkstreken igjen (Birmingham ligger nest-sist).

Trekant-kombinasjon

Scoringen kom etter flott trekant-spill mellom innbytterne Jermaine Pennant, Walter Pandiani og Julian Gray, som endte med at Gray kaldt og rolig satte ballen bak Sunderland-keeper Ben Alnwick.

Senere hadde både Pandiani og den enslige spissen Emile Heskey sjanser til å øke ledelsen, uten å lykkes. Men Birmingham vant uansett seks-poengs-kampen, som ikke overraskende nok ikke hadde særlig stor underholdningsverdi.

McCarthy raste

Var det ille i Birmingham, er det skandale i Sunderland. Laget har nå tapt 11 av 14 ligakamper og ligger desidert sist med fattige fem poeng.

- Før scoringen var vi ok med, men de siste 20 minuttene var pinlige, sa Sunderlands manager Mick McCarthey til Sky Sports etter kampen. - Flere av spillerne er rett og slett ikke gode nok, men så skal det sies at de spiller fordi flere er ute med skader.

De 32.442 tilskuerne pep mot sine egne, som knapt skapte noe framover. Det nærmeste Sunderland kom var Liam Lawrences skudd etter 84 minutter, som keeper Nico Vaesen så ut til å ha kontroll på.

Faktum er at Sunderland kun har vunnet én av 23 ligakamper i toppserien under McCarthey, og det lukter managerblod av styrerommet på Stadium Of Light lang vei.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere