RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første scoring på ett år

Sist oppdatert:
Aston Villa-spiss Darius Vassell scoret to mål da laget senket Fulham søndag. Men etter kampen fikk han kritikk av Villa-manager David O'Leary.

Scoringene var den engelske landslagsspissens to første i ligaen siden 1. januar, og det er flere enn O'Leary som har ventet på nettsus fra den kjappe angriperen.

- Dette var strålende for Darius, i dag viste han hva han er god for. Men når snat skal sies har han fått mange sjanser til å vise seg fram og det var på tide at han leverte, sa O'Leary etter kampen ifølge Sportinglife.

Angel i slag

Samtidig fortsetter spisskollega Juan Pablo Angel fremgangen. 1-0-scoringen var hans sjette på de siste syv kampene - og hans 13. totalt denen sesongen. Den columbianske feinschmekeren begynner virkelig å vise takter etter det vanskleige fjoråret.

- Med Darius og Juan i form kan vi bli virkelig gode framover. De skaper enormt mye og er vanskelig å håndtere for ethvert forsvar, sa O'Leary.

Reddet av Hendrie

Men før Vassell/Angel-showet begynte var Villa heldige som ikke så Fulham-spissen Louis Saha gjøre 1-0 for gjestene. Den franske spissen,som scoret to mål for to dager siden, så Lee Hendrie redde skuddet på streken.

Like etter måtte den danske keeperen Thomas Sørensen strekke seg i all sin lengde for å hindre Saha på ny.

Men i det 33. minutt begynte moroa for hjemmelaget. Angel møtte en pasning fra backen Jlloyd Samuel og gjorde 1-0. Resten ble nærmest en transportetappe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere