RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første sjokk i Australian Open

Australian Open har vært nokså fri for overraskelser så langt. I natt kom to.

Anastasia Myskina, som vant Wimbledon i fjor, er ute etter at hun tapte i to strake sett for den umeritterte franske jenta Nathalie Dechy. Settsifrene var også av det klare slaget: 6-4, 6-2.

Før det hadde landsvenninnen Elena Dementieva også fått juling, etter at hun vant det første settet mot Patty Schnyder i tie-break. Dementieva ledet også 4-0 i andre sett, før problemene begynte. Schnyder kom tilbake og vant det andre settet i tie-break, før hun var helt overlegen i det siste, som hun vant 6-2.

Dementieva, som tapte finalen av både French og US Open i fjor, måtte ha behandling for en vond blemme under kampen, men brukte ikke det som unnskyldning for tapet.

- Det var 4-0, og 30-0 i gamet. Jeg tok ikke vare på sjansen. Det var det som skjedde i dag. Hun begynte bare å spille bra, og jeg tror jeg mistet rytmen min, sa Dementieva etter kampen.

Lindsay Davenport hadde imidlertid ingen problemer. Verdenseneren slo Karolina Sprem komfortabelt 6-2, 6-2, og er dermed klar for kvartfinalen. Davenport har ikke vunnet en Grand Slam-turnering på fem år. Hun møter vinneren av Alicia Molik og Venus Williams.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere