RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Førsund: - En deilig dag

Sist oppdatert:
Først ble han historisk. Så innrømmet Arnar Førsund at Sandefjords første Tippeliga-mål var flaks.

SANDEFJORD - HAM-KAM 2-1

SANDEFJORD (TV 2 Nettavisen): 41 minutter var spilt på Storstadion da Kari Arkivuos corner fant Arnar Førsunds høyre bein inne i feltet. På halvspretten dunket 19-åringen inn tidenes første toppseriemål for Sandefjord Fotball.

- Da ballen kom inn i feltet, trodde jeg Ivar Rønningen (Ham-Kam-keeper, journ.anm.) ville komme ut og plukke den. Men han ble stående, og plutselig hadde jeg et veldig stort rom. Jeg fikk herlig treff på halvspretten og den gikk inn. Nå er jeg bare kjempehappy, fastslår Førsund – som er mer kjent for sine ferdigheter i lufta enn langs bakken.

- Litt flaks
- At jeg scoret med beina var kanskje litt flaks, gliser krølltoppen under den gule lua.

Junioren er i Sandefjord på utlån fra Vålerenga, og ville trolig ikke ha vært på banen i det hele tatt om det ikke var for stopperkollega Gustaf Andersson var blitt skadet i seriepremieren mot Stabæk. Da kom Førsund inn som erstatter.

Nå er han innstilt på å gjøre alt for å beholde plassen i startelleveren.

- Hver kamp med spilletid er livsviktig for meg. Derfor er dette en deilig dag, sier Førsund.

Tegströms kanontreff
Et kvarter før slutt punkterte Andreas Tegström kampen for Sandefjord med et kjempetreff fra 22 meter. 27-åringen som kom fra svensk 2. divisjon før forrige sesong spilte en meget god kamp på topp sammen med Fredrik Thorsen.

- Jeg synes hele laget gjør en veldig bra kamp. Vi dominerer banespillet og gir nesten ikke bort målsjanser, konstaterer han.

- Hvordan opplevde du målet?

- Det var et fint treff. Det var skjønt å se at den gikk inn, smiler Tegström.

Knarvik briljerte
Banens dominant kom imidlertid ikke på scoringslista. Tommy Knarvik briljerte på

Sandefjords midtbane i sitt comeback i Tippeligaen – og hadde all grunn til å smile.

- Det ble mange dueller i starten, men etter hvert fikk vi et veldig bra grep på spillet vårt. Jeg var mye involvert. Og det er sånn jeg liker det, medgir den tidligere Brann-spilleren, som innrømmer at fire poeng på to kamper er i overkant av hva Sandefjord hadde håpet i Tippeliga-debuten.

- Det er kjekt å vite at vi kan spille jevnt med etablerte elitelag. Det gir oss selvtillit i fortsettelsen, fastslår Tommy Knarvik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere