*Nettavisen* Sport.

Frustert van Gaal: - Vi kan ikke vinne Champions League

MÅLFATTIG: Louis van Gaal innrømmer at United sliter foran mål. Foto: Oli Scarff (Afp)

Mener United kunne hatt bruk for en Agüero eller Suárez.

06.12.15 17:20

Mancheter United gikk nok en gang av banen uten å score mål denne sesongen. 0-0 hjemme mot West Ham har i tillegg sørget for at de røde fra Manchester faller ned på fjerdeplass i Premier League.

På de ti siste kampene i alle turneringer har United kun registert åtte mål, og United har kun 20 mål totalt så langt i Premier League. Til sammenligning har ligaleder Leicester 32 scoringer og Manchester City har 27.

Mangler målscorer

United hadde ballen over 60 prosent av tiden i lørdagens kamp mot West Ham, og trener Louis van Gaal tror at United hadde fått hull på byllen om de hadde hatt en ren klassespiss.

- Spørsmålet er om Luis Suárez eller Sergio Agüero hadde scoret om de var her. Det er spørsmålet, og man vet jo aldri. Jeg tror likevel de hadde det. Vi skapte nok sjanser til å score, så det er ikke problemet, sa van Gaal til BBC Manchester etter lørdagens kamp, ifølge den engelske avisa Daily Mail.

Likevel kan mye tyde på at van Gaal blir værende i Manchester en liten stund til. Flere engelske medier melder søndag om at United ikke kommer til å forsøke å hente suksesstrener Pep Guardiola til sommeren til tross for at spanjolens kontrakt med Bayern München utløper til sommeren.

Kan ikke vinne Champions League

Van Gaal, dog, innrømmer at han fortsatt trenger forsterkninger om han skal klare å ta United til toppen av Europa:

- Jeg tror ikke vi kan vinne Champions League nå. Kanskje til neste år når vi har styrket laget. Vi må jo gå så langt som overhode mulig, men normalt så skal vi ikke kunne vinne Champions League, innrømmer van Gaal.

Siden van Gaals anskomst har United brukte over tre milliarder kroner på spillere som Ángel di María, Anthony Martial og Memphis Depay. Fortsatt tror den nederlandske treneren at United må tenke rasjonelt angående deres muligheter i Europa gjeveste klubbturnering

- Vi er i turneringen, så vi skal gjøre det vi kan for. Men vi må være realistiske også, avslutter van Gaal.

For at United skal gå videre må de etter all sannsynlighet ha en seier mot Wolfsburg i Tyskland 8.desember.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag