RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frustrert Thoresen degradert

Foto: Ross D. Franklin (Scanpix)
Sist oppdatert:
Patrick Thoresen har blitt degradert fra Edmonton Oilers til farmerlaget for andre gang denne sesongen.

Når Edmonton Oilers møter Vancouver til dyst i NHL natt til onsdag, sitter Patrick Thoresen på flyet på vei til Philadelphia. Der spiller nemlig farmerlaget Wilkes-Barre/Scranton Penguins sin neste kamp.

Andre gang
Tirsdagens degradering til AHL er Thoresens andre i årets sesong.

- Jeg er veldig skuffet, dette var egentlig ganske uventet. Nå kan jeg bare bite i det sure eplet, og vise dem hva jeg kan, sier Thoresen til Nettavisen tirsdag kveld.

Sist Thoresen var nede, kom han raskt tilbake i Oilers-stallen. Nordmannen håper det blir tilfellet også denne gangen.

- Jeg må bare ned for å prestere. Trenerne sier jeg skal være nede i en til to uker, men man kan aldri stole på noen her - så vi får se hvor lenge jeg må spille på farmerlaget, sier Thoresen.

- Frustrert
Thoresen har fått lite istid for Oilers etter sitt forrige opphold i AHL, og han innrømmer at det er frustrerende å ikke få vist seg mer frem.

- Det er helt klart frustrerende når jeg bare får fire-fem minutter i hver kamp. Men det er slik man må igjennom når man er helt fersk i denne ligaen, avslutter nordmannen før han går ombord i Philadelphia-flyet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere