RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frustrert Vieira mister RBK-kamp

(Reuters)
Sist oppdatert:
Arsenals franske midtbanestjerne Patrick Vieira er frustrert over å ikke kunne få spille tirsdagens Champions League-oppgjør mot Rosenborg.

Den franske landslagsspilleren må se Champions League-oppgjøret fra tribunen etter å ha fått rødt kort mot PSV Eindhoven.

Midtbanespilleren mister også neste helgs storkamp i Premier League mot Chelsea etter å ha fått fem gule kort hittil i sesongen.

Frustrert
Patrick Vieira innrømmer han er frustrert over å ikke kunne spille kampene.

- Jeg skal ikke klage for mye på mitt røde kort i Eindhoven - det er det ikke noe poeng i. Men alt jeg kan si er at når du får du gule kort i én kamp for to lette taklinger, er det hardt å akseptere, slår Arsenal-spilleren fast, ifølge Sky Sports.

Vieira er også frustrert over at han mister Chelsea-kampen.

- Det gule kortet jeg fikk mot Liverpool var bittert - det betyr at jeg mister Chelsea-kampen, og det er skuffende, sier han.

Solid stall
Midtbanespilleren tror likevel lagkameratene klarer seg bra uten ham på banen, både mot Rosenborg og Chelsea.

- Jeg har stor tiltro til de andre spillerne i stallen. Vi har en solid tropp, og alle kan komme inn å gjøre en god jobb, sier Patrick Vieira.

Men likevel: Franskmannen innrømmer at Arsenals situasjon ikke er ideell.

- Når vi har både Edu og Gilberto ute med skader, er situasjonen selvsagt ikke ideell. Men klubben er sterk nok til å komme seg gjennom slike tilbakesteg, mener den franske midtbaneeleganten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere