RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frustrerte over Hareide

Sist oppdatert:
Tippeligalagene risikerer å miste landslagsaktuelle spillere på halvparten av treningene i mars. Trenerne reagerer.

Det norske herrelandslaget skal ha fire samlinger i mars måned: Fem dager i Manchester (5. – 9. mars), så elleve dager på tre stopp; Molde (19. – 22. mars), Oslo (22. – 26. mars) og Frankfurt (26. – 29. mars).

Hele 16 dager blir landslagsspillerne borte i den siste måneden før seriestart, og det slår ikke veldig an hos trenerne i de norske toppklubbene. Det hevder de ikke er blitt informert av Åge Hareide og det norske fotballforbundet om landslagsuttaket.

- Det er ingen automatikk at vi kan gi fra oss spillere til den uka i Manchester, sier Branns Mons Ivar Mjelde til Dagbladet.

- (¿) det kan være et problem for klubbene å gi fra seg spillere i halve mars, sier VIFs Petter Myhre.

- Dette har ikke vært diskutert, sier Rosenborgs Knut Tørum.

Felles for alle trenerne er at de ønsker landslaget all mulig hell og lykke, men at problemet er at det kan gå på klubbenes bekostning.

- Jeg håper landslaget vil være best mulig forberedt til de to kampene, samtidig som jeg er like opptatt av at RBK er best mulig forberedt til seriestart, poengterer Knut Tørum.

Åge Hareide stiller seg uforstående kritikken.

- Jeg har ikke snakket direkte med trenerne om dette, men alle klubbene skal være informert. Dersom dette ikke har nådd ned til trenerne, må grunnlaget må være manglende kommunikasjon, sier Hareide til Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere