Gå til sidens hovedinnhold

Frustrerte trøndere gikk amok

I skuffelsen over nok et Rosenborg-tap gikk flere av de tilreisende supporterne berserk. Tilbake på Molde stadion lå 29 knuste stoler.

- Opptellingen viser at det er 29 ødelagte stoler på den tribuneseksjonen RBK-supporterne holdt til. På sikkerhetsmøtet før kampen var både klubber og supporterklubber enige om at ødelagte gjenstander skal erstattes, sier arrangementssjef Aadne Orvik i Molde Fotball til Aftenposten.

Dermed kan trøndernes supporterklubb Kjernen vente seg en regning på rundt 10.000 kroner fra Molde.

- Politiet har notert navn på noen av bråkmakerne. Dersom de ikke gjør opp for seg vil vi vurdere politianmeldelse, sier Orvik.

- De som har gjort dette bør betale selv. Vi i Kjernen har ikke noe ansvar for det som skjer på stadion, sier Kjernens leder John Inge Korsgat til avisen.

Flere av de tilreisende supporterne skal også ha forsøkt å slå hjemmelagets vakter. Ifølge Aftenposten skrytes det på Kjernens eget forum av oppførselen.

PS! Det var ikke bare stolene som fikk gjennomgå etter det ydmykende nederlaget for Molde. Rosenborgs Mikael Dorsin ødela en vegg i frustrasjon etter å ha blitt utvist.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping