RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frustrerte, tross kjempescoring

Foto: Lise Åserud (Scanpix)
Sist oppdatert:
Alex Rae scoret et utrolig mål for Wolverhampton, men det var ikke nok til å redde ulver i poengnød. Steffen Iversens lagkompiser rotet bort seieren i sluttminuttene.

BOLTON – WOLVERHAMPTON 1-1: Den første halvtimen på Reebok var alt annet enn spennende, men den som venter på noe godt, venter som kjent ikke forgjeves.

Etter en halvtimes spill slo den tidligere Liverpool-spilleren Mark Kennedy en corner til Alex Rae, og øyeblikket tilskuerne på Reebok hadde ventet på, dukket opp: På en volley fra nesten 30 meter fikk Rae heltreff, og ballen suste inn i nettmaskene bak en forfjamset Bolton-keeper Jussi Jaaskelainen. Et ultradefensivt Wolverhampton – med bare Steffen Iversen på topp – så ut til å få det de drømte om, og gikk jublende til pause.

Imidlertid skulle et stykk konsentrasjonsglipp i andreomgangen koste bortelaget dyrt.

Da ulvene var fem minutter unna sin første trepoenger for sesongen, trillet Lee Naylor ballen ut til innkast, og glemte helt markeringen da Emerton Thome tok et kjapt kast. Innbytter Glenn Little fikk ballen, og med et nøyaktig innlegg fant han en umarkert Kevin Davies foran mål, og utligningen var en realitet.

- Spill ballen til kjerringa!

- Et lite øyeblikks manglende konsentrasjon kostet oss alle tre poengene, sa en irritert Wolves-manager Dave Jones på pressekoneransen, tydelig rettet mot Naylor.

- I en slik situasjon skal man kline ballen opp til kjerringa på rad Z, slik at man får tid til å finne markeringa. Ved å trille ballen ut på den måten, blir det masse rom, fortsatte Jones, som fort kunne ha sett alle tre poengene havne i Bolton på slutten.

Dårlig avslutning hos hjemmelaget sørget for et poeng i hver av leirene, noe som Bolton-manager Sam Allerdyce.

- Selvfølgelig leter vi etter noen som kan score regelmessig for oss, sa den storvokste Bolton-sjefen på pressekonferansen. – Med fem mål på syv kamper vil det alltid bli et problem å vinne kamper.

Steffen Iversen spilte førsteomgangen for Ulvene, men fikk en tøff jobb alene på topp, og ble byttet ut i pausen.

PS! Wolverhamptons start med syv kamper uten seier er tidenes nest verste i Premier League. Bare Swindons 15 kamper uten seier i 1993/94 er dårligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere