RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter at Odd rakner

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Keeper Erik Holtan og trener Arne Sandstø tror Odd Grenland er i ferd med å rakne etter at Ronny Deila og Anders Rambekk har bestemt seg for å forlate klubben.

Odd Grenland har i flere år kunnet stole på sitt bunnsolide forsvar. Nå har halvparten av forsvarsfireren gitt beskjed om at de forlater klubben ved sesongslutt.

Ronny Deila drar til Viking, mens Anders Rambekk skal spille for Lillestrøm. Nå tror keeper Erik Holtan at det går mot slutten for skiensklubben.

- Det ser ut som det er på vei til å rakne litt. Dessverre. Det er skikkelig trist, sier han til VG.

Og får støtte av trener Arne Sandstø.

- Fremtiden ser ikke så lys ut. Klubben står i stil med hele Telemark og Grenland. Alt er for lite. Vi har for lite publikum og for små sponsorer til å opprettholde konkurransen med dem vi kjemper med, sier han.

Også høyreback Alexander Aas teller på knappene. Han er bosmanspiller ved sesongslutt og håper på et tilbud fra utlandet. Hvis ikke det kommer, så blir han.

- Jeg har i hvert fall en god del klubbfølelse. Jeg tviler på at Ronny og Anders tjener så mye mer i Viking og Lillestrøm, og synes det er litt rart at de ikke blir i Odd, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere