Gå til sidens hovedinnhold

Frykter brudd i skallen

Laurent Koscielny ble fraktet til sykehus etter nedsparking.

FENERBAHCE - ARSENAL 0-3: Kieran Gibbs, Aaron Ramsey og Olivier Giroud scoret hvert sitt mål da Arsenal vant 3-0 borte mot Fenerbahce onsdag kveld.

Seieren gir londonlaget et strålende utgangspunkt foran returkampen i neste uke. Alt tyder nå på at Arsenal går videre fra fjerde og siste kvalifiseringsrunde i Champions League og dermed blir med i gruppespillet denne høsten.

Alt var imidlertid ikke positivt. Et allerede hardt skaderammet lag ble offer for nye skader.

Laurent Koscielny ble sparket hardt i hodet av Pierre Webo og måtte forlate banen allerede i første omgang.

- Laurent Koscielny fikk åpent sår i hjerneskallen, så vi måtte sende ham på sykehus. Jeg er ikke fornøyd med det sparket, for jeg mener at du alltid kan dempe kraften. Bare spilleren vil til sjuende og sist vite hva han gjorde. Vi er veldig bekymret, for vi måtte sende ham på sykehus for å sjekke om det er et brudd, sier manager Arsène Wenger til Arsenal.com.

- Vi venter på å få informasjon om han kan fly hjem med oss, legger han til.

Wenger forstår at det står mye på spill i en Champions League-kvalifisering.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om denne nedsparkingen. Da jeg så den, ble jeg rasende. Jeg vet ikke om spilleren kan forklare nøyaktig hva han gjorde.

Se episoden på YouTube.

Franskmannen skrøt ellers av Aaron Ramsey, som spilte en meget god kamp. I tillegg snakket han om avslutningen av overgangsvinduet.

- Først drar alle på ferie, da vil ingen gjøre noe. Så kommer det mange managerbytter. De må bli kjent med troppene sine før de tar beslutninger. Det er som et pokerspill. Folk holder på kortene sine så lenge som mulig for å se hva som skjer. Til slutt må de ta avgjørelsene, sier Wenger til Arsenal.com.

Han ble også spurt om Luis Suarez-overgangen nå er lagt død.

- Ja. Det er absolutt ingen sjanse der.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken