Gå til sidens hovedinnhold

- Frykter for Redknapps helse om det skjer igjen

Sir Alex Ferguson vil unngå å vinne mot Tottenham på samme måte som i fjor.

Mandag kveld er det duket for en klassiker i engelsk fotball.

Manchester United tar imot Tottenham til kamp på Old Trafford, og mange husker nok godt det tilsvarende oppgjørtet i fjorårets sesong.

Merkelig scoring
United vant 2-0, men det er ikke seieren som huskes best, men 2-0-scoringen til Nani.

Det gjensto fem minutter av oppgjøret mellom Manchester United og Tottenham da Nani satte ballen i mål.

Målet ble først annullert, men etter at dommer Mark Clattenburg hadde tatt en prat med linjedommeren, som opprinnelig annullerte målet for hands, kunne jubelen slippe løs, til Tottenhams store fortvilelse.

Frykter for Redknapps helse
Nani hadde først ropt på straffespark da han ble holdt i trøya inne i feltet, men Clattenburg lot seg ikke overtale. Tottenham-keeper Heurelho Gomes gjorde seg klar til å spille ut fra mål, og trodde tydelig at dommeren hadde blåst. Det hadde han imidlertid ikke, og mens Gomes tok seg god tid, dyttet Nani ballen inn i det åpne målet. Dermed var United oppe i 2-0 i storkampen.

Sir Alex Ferguson husker situasjonen godt, og vil – av hensyn til kollega Harry Redknapp – unngå en lignende situasjon i mandagens oppgjør.

- Jeg frykter for Redknapps helse om det skjer igjen. I fjor hoppet han opp og ned i sinne og frustrasjon, sier en humoristisk United-manager ifølge Daily Mail.

- Ikke min skyld
Nani, som trolig spiller fra start for United mot Tottenham, husker godt målet fra i fjor.

- Det er kanskje det merkeligste målet jeg har scoret. Folk var sinna, men jeg var smart som oppfattet hva som skjedde, sier han ifølge Daily Mail, og beskriver målet slik:

- Keeperen la ballen på bakken og rygget bakover. Jeg så på dommeren, og han sa bare «ja, ok», så jeg var kjapp og scoret. Det var ikke min skyld, sier Nani.

I kveld får han altså en ny sjanse til å hisse på seg Tottenham-fansen. Kampstart på Old Trafford er klokken 21.

Modric ute
PS: Tottenham må trolig klare seg uten superstjernen Luka Modric i kveldens oppgjør. Det sier Harry Redknapp til The Independent.

- Han har en liten skade, men sannsynligvis er det ikke så ille. Men trolig hadde han ikke kunne fullføre kampen, og hodet hans er ikke på rett plass, sier Redknapp.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken