Gå til sidens hovedinnhold

Frykter Henry mister finalen

Arsene Wenger er redd for at Thierry Henry ikke blir friskmeldt tidsnok til å spille FA-cupfinalen mot Manchester United 21. mai.

Arsenal-spissen gjennomgikk undersøkelser av lyskeskaden fredag. Undersøkelsene avdekket ingen alvorlige problemer. Men manager Arsene Wenger er likevel redd superspissen ikke rekker finalen.

Også Fredrik Ljungberg sliter.

- De vil sakte komme tilbake til trening på onsdag. Vi får se hva slags framskritt vi kan gjøre, sier Wenger ifølge BBC, en snau måned før FA-cupfinalen spilles på Millenium Stadium i Cardiff.

Henry mister med all sannsynlighet Arsenals fire siste kamper i Premier League. Wenger vil ikke ta noen sjanser med den franske landslagsspissen, selv om det betyr at han vil gå glipp av finalen mot Manchester United.

- Han er veldig viktig for oss, men det viktigste er helsen hans. Hvis vi føler det er en risiko, tar vi ikke sjansen, understreker Wenger.

Skaden er mer en belastningsskade enn en ordentlig skade, påpeker Arsenals manager.

- Problemet er at han er blitt overbrukt av det franske landslaget mellom sesongene. På ett tidspunkt blir du nødt til å senke farten. Han kan være ute i fire uker. Den gode nyheten er at han ikke vil være ute i tre måneder, legger Wenger til.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken