RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter ikke tabelltopp

Sist oppdatert:
Basert på forrige sesongs gullglipp skal Brann bli en trygg tabell-leder.

(iBergen.no): Forrige sesong kapret tabelltoppen i niende serierunde, i likhet med i år. Medgangen fortsatte til det var spilt elleve serierunder da Brann fortsatt var ubeseiret. Så kom smellen mot HamKam.

- Ikke redd for å lede
På det meste ledet Brann med 10 poeng på gullutfordrer Rosenborg, men som kjent holdt ikke bergenserne løpet ut. Forrige sesongs gullglipp kan komme godt med i 2007.

- Det var veldig kjekt å slå et så godt lag som Lillestrøm i en viktig kamp. Samtidig som vi tok tre poeng fikk vi tre poengs forsprang. Vi skal ikke være redd for å lede, det er noe vi skal sette pris på og bruke som motivasjon, slår Mjelde fast overfor iBergen.no.

Selv med tabelltopp etter seier mot en gullrival mener ikke Mjelde presset blir noe større på hans lag. Bergen koker, men Mjelde holder bena godt på bakken.

- Vi har en gruppe med rutinerte spillere som har vært med på dette gamet før. Jeg håper også at spillerne legger større press på seg selv enn at vi leder tabellen i juni, sier Mjelde.

Forberedt
Han mener Brann er bedre forberedt til å takle å være i førersetet denne sesongen enn i fjor.

- I år er vi bedre forberedt til å takle å lede. Det er bra at vi kan bruke det negative fra i fjor til noe positivt i år. Jeg tror vi blir en tryggere tabell-leder basert på den erfaringen, sier Mjelde.

Han gleder seg selvsagt over å ha fått nye millioner til å kjøpe spillere for, men ønsker ikke å sprette Champagnen og danse på bordet riktig ennå.

- Det er gledelig at Hardball ønsker å hjelpe oss, men vi må ta dette med fatning, sier Mjelde.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere