Gå til sidens hovedinnhold

Frykter landslags-exit

Frode Johnsen tror flere av Rosenborgs spillere står i fare for å miste plassen på landslaget.

RBKs kollektive formsvikt vil få konsekvenser også for klubbens landslagsspillere. Det mener trøndernes landslagsspillere Frode Johnsen og Thorstein Helstad.

19. august møter Norge Sveites til oppkjøringskamp før høstens avgjørende VM-kvalifiseringskamper. Frode Johnsen blir ikke overrasket om flere RBK-spillere blir vraket av landslagssjef Åge Hareide.

- Hvis ikke laget presterer bedre enn vi har gjort til nå, er ikke mange RBK-spillere med i den troppen, sier Frode Johnsen Adresseavisen.

Han får støtte av lagkamerat Thorstein Helstad, men landslagssjef Åge Hareide varsler imidlertid at han likevel kommer til å satse på RBK-spillere i høstens landskamper.

- RBK-spillerne som har vært i landslaget den siste tiden har gjort en god jobb. Selv om klubbens prestasjoner har vært ujevne i vår, vil ikke dette få særlig innvirkning med tanke på det kommende landslagsuttaket, sier Åge Hareide til Adresseavisen.

Rosenborg ligger på 8. plass på tabellen etter 14. serierunder, og tapte forrige serierunde 1-2 mot nedrykkskandidat Aalesund.

Avstanden opp til serieleder Start er 12 poeng for trønderne.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem