*Nettavisen* Sport.

Frykter langt Rønningen-avbrekk

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

Frode Grodås frykter at han må klare seg uten Ivar Rønningen i flere matcher. Keeper-reserven Svein Inge Haagenrud imponerte ikke mot Start.

14.05.06 00:47

HAMKAM - START 2-2:

BRISKEBY (TV 2 Nettavisen): Svein Inge Haagenrud kom inn da førstevalget Rønningen måtte ut med skade i det 55. minuttet.

Marerittstart
Og reserven fikk en marerittstart da han tabbet seg ut og slapp inn utligningsmålet på første ballinvolvering. Mot sluttet klønet han igjen og Todi Jònsson skjøt i stangen.

- Svein Inge er en kjempegod keeper, selv om han får en marerittstart, fastslår tidligere landslagsmålmann Frode Grodås.

Rønningen imponerte heller ikke på Starts ledermål, der Kristofer Hæstad fikk heade inn udekket og fra svært nært hold.

- Scoringen er den verste vi har sluppet inn i år. Start kommer altfor lett til, men jeg må se videoen for å kunne si om Ivar burde vært mer aktiv.

- To gode keepere
Grodås vet ikke hvor lenge han må klare seg uten den skadde førsteskansen, men frykter det verste.

- Han er neppe tilbake i neste match. Vi får nok først svar på om det er en krampe eller en strekk i morgen. Men jeg er ikke bekymret - vi har to gode sisteskanser. Svein Inge kjemper seg tilbake i matchen etter den vanskeligs starten, og det krever en tøff rygg, sier HamKam-trener Frode Grodås til TV 2 Nettavisen.

Som ikke var fornøyd med 2-2-matchen.

- Vi har to gode hjemmematcher mot Lillestrøm og Start der poengfangsten er dårlig. Men vi fikk vår første spiss-scoring denne sesongen, og Markus Ringberg gjør sin årsbeste i kveld. Spissene er på stigning, og snart får Roman (Kienast) sin første scoring. Oluwasegun (Adiodun) ville også fått sjansen dersom vi ikke hadde måtte bytte keeper.

Start-trener Tom Nordlie var mellomfornøyd.

- Det er tøft å møte HamKam på Briskeby. Med uflaks hadde vi tapt. Men med stangskuddet på slutten kunne vi jo vunnet hvis vi hadde vært heldige.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag