RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter seriestarten ryker

Sist oppdatert:
Bare en time etter at Molde offentliggjorde salget av Rob Friend, ble spisskollega Madio Konate (24) kjørt til sykehus med en ankelskade. Skaden er imidlertid ikke alvorlig.

Senegaleseren gikk ned for telling på fredagens trening, og ble kjørt til sykehus med skadet ankel. Til alt hell for de blåkledde fra Rosenes by, viste skaden seg å ikke være alvorlig.

- Det er ikke snakk om brudd, og Madiou er klar til seriestart, sier MFKs fysioterapeut Arild Bakke til Romsdals Budstikkes nettutgave fredag ettermiddag.

Men Konate selv er mer usikker. Han sier til TV 2 Sporten like etter undersøkelsen av skaden at han ikke føler seg sikker på at han spiller fra start i serieåpningen.

- Det er heldigvis ikke et brudd. Men akkurat nå gjør det j*** vondt. Jeg vet ikke hva som skjer videre. Om jeg rekker seriestarten er usikkert. Jeg må bare vente å se, sukker spissen.

Rekker ikke Konate seriestarten får Molde et spissproblem mot Tromsø 9. april. Spissmakker Rob Friend soner nemlig karantene på grunn av det røde kortet han pådro seg i treningskampen mot Hødd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere