RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter stygge fall

Foto: Afp
Sist oppdatert:
Lindsey Vonn er ikke nådig i kritikken mot VM-løypen.

Etter å ha gjennomført mandagens treningen slaktet Vonn både løypen og arrangøren i Garmisch-Partenkirchen på sin egen Facebook-side.

- Det virker vanskelig å tro at det internasjonale skiforbundet bryr seg om utøvernes sikkerhet i det hele tatt når VM-bakken framstår som en humpete hockeyrink. Jeg frykter det blir mange stygge fall i dagene som kommer, skriver Vonn videre.

Hun fortsatte kritikken på pressekonferansen med å fortelle om at hun aldri i sin karriere hadde sett en så isete og ruglete løype.

Den tidligere norske toppalpinisten, Atle Skårdal, er renndirektør for kvinnene og er uenig kritikken fra den amerikanske stjernen.

- Jeg er enig i at løypa er isete, men jeg synes ikke det er noen grunn til å være sjokkert. Vi har kjørt løyper som dette her før og jeg tror det kommer til å fungere veldig bra i morgen på super-G, så jeg er overbevist om at det skal bli et bra renn, sier han til NRK.

Det er 17 år siden den tragiske ulykken hvor den østerriske alpinisten Ulrika Maier omkom i Garmisch-Partenkirchen. 29. januar 1994 kjørte Maier ut og falt stygt i en hastighet opp mot 120 km/t. Livet til den dobbelte verdensmesteren var ikke til å redde og hun døde av skadene hun pådro seg.

Kvinnenes super-G starter 10:45 tirsdag morgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere