Gå til sidens hovedinnhold

«Fu**» satte fart på Viking

Roy Hodgson ga Viking-spillerne en grundig innføring i britisk banning i pausen på Viking Stadion. Og språkleksjonen ga resultater.

VIKING STADION (TV 2 Nettavisen): VIKING - ROSENBORG 3-2

Her ser du alle målene - gratis

Etter en laber første omgang av hjemmelaget, fikk Viking spillerne virkelig høre det i pausen av trener Roy Hodgson.

- Han brukte ett ord som starter på f minst hundre ganger i pausen, sier Vikings lagkaptein Brede Hangeland til TV 2 Nettavisen.

- Verdensklasse
Hogdson var rasende etter den dårlige første omgangen, og brukte mye engergi i pausen for å få Viking-spillerne opp på ett høyere nivå.

- Utenom f-ordene til Roy, så er det han gjør i pausene enkelt og greit verdensklasse. Han får oss til å tro på dette, og vi går ut i andre omgang i den tro at dette skal vi snu. Vi har etter hvert litt erfaring i å ligge under i kamper, hvorfor det blir slik vet vi rett og slett ikke, sier Hangeland.

Etter 10 dager på landslagsamling, var det en spillesugen og revansjesugen Hangeland som kom på banen i dag.

- Det er alltid deilig å vinne fotballkamper, men denne seieren i dag, er den deiligste jeg har vært med på i seriesammenheng i min Viking-karriere, sier Hangeland.

- Er Rosenborg-spillerne dårlig trent?

- Vi er hvertfall bra trent, og i dag virker det som vi er bedre trent i og med vi står distansen bedre enn de. Etter å slite på hver trening gjennom en hel sesong, så er dette blant mange deilige belønninger, svarer Hangeland.

For like
Kapteinen har hatt bedre kamper for Viking, spesielt var har langt i fra sin vanlige standard i første omgang. Dette forklarer han med at kanskje han og Sandro Grande er litt for like.

- Vi liker begge å gå ned å hente ballen, dette bedret seg når Grande ble byttet ut med Robert Mambo Mumba, sier han.

Viking forsetter jakten på edelt metall, og dette var den perfekte vitamininnsprøytningen foran Austria Wien-kampen på torsdag. Rosenborg går en tøff kamp i møte mot Olympiakos, men for trøderne må etter hvert tabellsituasjonen virkelig begynne å bekymre. På spørsmål om Rosenborg kan rykke ned, så svarer Hangeland:

- Ja de kan det, men det er helt ufattelig med tanke på den spillerstallen de har.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken