RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Fuck off, you fucking idiot»

Sist oppdatert:
Strømsgodset hevder Uwe Rösler æreskjelte Dag-Eilev Fagermo før lørdagens TV-intervju.

Strømsgodset-trener Dag-Eilev Fagermo vil ikke si hvorfor han var så provosert etter lørdagens kamp i Drammen mellom Strømsgodset og Viking.

- Saken er blitt litt feil fremstilt. Selv om oppførselen (til Rösler) under kampen var ille, var det ikke det jeg reagerte på. Det var det Rösler sa til meg før TV-intervjuene jeg reagerte på, sier Fagermo, uten å ville utdype hva som ble sagt da.

Men Strømsgodets direktør Tom Berntzen hjelper gjerne til.

- Jeg ble meget, meget forundret over Röslers oppførsel.

- Jeg sto i spillertunnelen og hørte Rösler rope «Fuck off, you fucking idiot» til Dag-Eilev. En slik språkbruk kan vi ikke ha, sier en indignert Strømsgodet-direktør.

Han mener det kan gjøre det lettere å forstå Fagermos sterke reaksjon på TV, når man nå hører hva den andre parten skal ha sagt i forkant.

- Jeg har i alle fall forståelse for at det koker over for en person som har ledet laget sitt i 90 minutter når man får høre noe sånt.

Viking-direktør Uwe Rösler går nå hardt ut mot Strømsgodset. Les saken her.

- Husker ikke
Uwe Rösler sier til Nettavisen at han ikke kan huske å ha kalt sin trenerkollega for en idiot.

- Nei, det husker jeg ikke. F-ordet ble brukt, men det var av begge under kampen. Det er omtrent som «helvete» på norsk, konstaterer Viking-treneren.

- Dette tror jeg kun er en taktikk fra Strømsgodset side for å beskytte sin trener. Hvis dette var tilfellet, hvorfor sa de ikke dette til pressen med en gang? Det var ikke jeg som fornærmet min trenerkollega foran tv-kameraene, minner Rösler om.

Det eneste Rösler ønsker å beklage, var at han stakk fra TV 2-intervjuet uten å svare på reporterens andre spørsmål.

Dag-Eilev Fagermo, på sin side, ser ingen grunn til å angre noe av det han har gjort.

- Nei, jeg angrer ingen ting. Det går ikke an å oppføre seg sånn (som Rösler), mener Strømsgodset-treneren.

Han lar det skinne tydelig igjennom at han mener at Rösler har gått over streken, og at hvis noen bør ta kontakt for å få roet ned den betente konflikten, så er det hans tyske trenerkollega.

- Det bør han gjøre, jeg kommer i alle fall ikke til å gjøre det.

- Jeg ser ikke at jeg har gjort noe galt, jeg, legger Fagermo til.

Det gjør heller ikke Uwe Rösler.

- Jeg har ikke fornærmet ham, og jeg tok ham i hånda etter kampen, poengterer Rösler, som ikke har noen planer om å kontakte Fagermo for å be om unnskyldning eller rense lufta.

Misforståelser
I tillegg mener Dag-Eilev Fagermo at Viking-treneren har misforstått et par ting, noe som gjør at temperaturen mellom de to er blitt langt høyere enn nødvendig.

- Vi hadde ingen spion i Stavanger. Ronny Deila har familie der, og da han var der i vinter, stakk han innom en trening for å hilse på gamle lagkompiser, det er den eneste gangen han har vært på noen Viking-trening.

- I tillegg har jeg aldri uttalt meg negativt om Vikings spillesystem, jeg har bare konstatert at de forandrer systemet ofte, mens vi har holdt oss til 4-3-3. Mitt poeng er at begge filosofiene kan fungere bra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere