*Nettavisen* Sport.

Fuglestad blir ikke Randaberg-spiller

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Erik Fuglestad blir likevel ikke gjenforent med Bjarte Lunde Aarsheim i 3. divisjonsklubben Randaberg.

07.08.07 11:34

Den storsatsende klubben har som mål å spille i Adeccoligaen innen 2009, og har brukt store ressurser på å styrke stallen.

Blant annet har de tidligere Viking-spillerne Bjarte Lunde Aarsheim og Øyvind Svenning nylig signert for klubben. I sommer har også Erik Fuglestad trent med klubben i håp om å gjøre comeback på fotballbanen.

- Helsen holdt ikke
Men overgangen gikk i vasken i siste liten.

- Helsen hans holdt dessverre ikke. Det var veldig synd for både han og oss. Han var veldig god når han trente med oss, sier Randabergs sportslige leder Arvid Løkke til Nettavisen.

Erik Fuglestad og Bjarte Lunde Aarsheim spilte i flere sesonger sammen på Vikings sentrale midtbane. I 2001-sesongen scoret Fuglestad sju mål fra sin offensive midtbaneposisjon da blåtrøyene tok bronse i Tippeligaen. Nå blir det imidlertid ikke et gjensyn med kompisen Lunde Aarsheim i Randaberg.

- Kom som en bombe
- Det er aldri kjekt å få en slik beskjed. Det var i samråd med legene det ble klart at Fuglestad ikke kan spille for Randaberg, sier Løkke, som hadde et kontraktsforslag klar til signering for Fuglestad.

De best betalte spillerne i Randaberg tjener rundt 500.000 kroner i året.

- Vi var veldig klar over historikken til Fuglestad, men du kan trygt si at det kom som en bombe at han likevel ikke kunne spille for oss, innrømmer Randabergs sportslige leder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.