Gå til sidens hovedinnhold

Fuglestad vil bli i Viking

Erik Fuglestad står uten kontrakt etter sesongen, men har så langt ikke hørt noe fra Viking. - Jeg ønsker å fortsette i Viking, og har ikke hørt noe fra andre klubber, sier han til TV 2 Nettavisen.

Erik Fuglestad er av mange blitt betegnet som en av de beste klubbspillerene i Tippeligaen de siste årene, men fikk 2003-sesongen spolert med korsbåndskade.

Nå er han på vei tilbake i form og ser lyst på tilværelsen i Viking, til tross for mye turbulens den siste tiden.

- Jeg har lyst til å fortsette i Viking, men mitt fokus nå er først og fremst å gjøre det best mulig på banen fremover. Jeg gleder meg enormt til kampen mot Molde på stadionåpningen 1. mai, og det blir en ære å spille for fulle tribunen på vår nye arena, sier Erik Fuglestad til TV 2 Nettavisen.

Ingen trenerønsker
Kjell Inge Olsen trakk seg fra trenerstolen i Viking forrige mandag, og flere nye trenere er blitt koblet til Viking den siste tiden.

- Jeg har ingen spesielle trenere jeg ønsker skal overta. Jeg har registrert at både Tom Nordlie og Ivar Morten Normark er blitt nevnt, men jeg kan ikke uttale meg om jeg ønsker noen av dem, ganske enkelt fordi jeg aldri har spilt under noen av disse, påpeker Fulgestad.

Han har merket en viss forskjell på treningene etter at Bjarne Berntsen overtok som midlertidig trener for de mørkeblå.

- Jeg har merket en viss forskjell ja, men slik vil det alltid være når en ny mann overtar treningene, sier han nøytalt.

Avviser utlandet
Den elegante midtbanespilleren har tidligere vært proff i engelske Norwich, men ser det som lite sannsynlig at han ender opp i utlandet igjen.

- Jeg tenker ikke så mye på å komme meg til utlandet igjen. Det skal vel mye til for å bli solgt igjen. Mitt fokus nå er Viking, forteller Fuglestad.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter