*Nettavisen* Sport.

Fulham-fansen raste over Gamst-scoring

Fulham-fansen freste og mente «Gamsten» var usportslig før scoringen, som ga Blackburn ledelsen.

08.03.08 18:48

BLACKBURN-FULHAM 1-1

Etter 60 minutter førte Blackburn opp et angrep langs høyresiden. På innlegget var det Morten Gamst Pedersen som dukket opp og headet ballen oppunder tverrliggeren og i mål. Etter scoringen fikk han sterke reaksjoner og klar beskjed fra bortefansen. De mente han var usportslig.

Duell i feltet
I forkant av scoringen var Gamst Pedersen innblandet i en duell med en Fulham-forsvarer. Fulham-forsvareren gikk i bakken og fansen ga tydelig uttrykk for hva de mente om scoringen som ble godkjent. De mente Gamst Pedersen hadde dratt ned forsvareren. Tv-bildene viser at de kan ha hatt rett.

Det har endelig løsnet for Morten Gamst Pedersen som inntil for to uker siden hadde vært uten scoring denne sesongen. Noen minutter etter scoringen hadde han også et meget godt forsøk på frispark som gikk like utenfor.

Fulham reddet
Selv om det lenge så stygt ut for Fulham, reddet en utligning i det 89. minutt laget som er i poengkrise. Den sene utligningen av Jimmy Bullard tok Hangeland og resten av laget sitt første poeng på fem uker. Ikke siden seieren mot Aston Villa 3. Februar har Roy Hodgons karer gått av banen med poeng.

Brede Hangeland har spilt seg til fast plass fra første stund for London-laget, men lagets resultater har ført laget ut på dypt vann.

Den siste tiden har det bare sett mørkere og mørkere ut for laget som desperat trenger poeng, for å overleve i Premier League. Derfor var lørdagens bortepoeng viktige.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.