RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fulham jager Wembley

Foto: Joe Giddens (PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Vi tror Fulham har en topp sjanse hjemme mot Bolton i ettermiddag. Sjekk søndagens oddstips

OBS: Slik får du tippet på iPhone

Søndagens langoddsprogram byr på 89 objekter, med blant annet Premier League og FA-cup fra England og verdenscup i langrenn. Det er kamper fra italiensk serie A, fra spansk La Liga og diverse annen europeisk fotball. I tillegg spilles det full runde i den norske eliteserien.

Flere tips sønsdag:
Tipping: Barcelona jubler igjen
Odds: Lesernes oddstips søndag

Tipsformen sitter i
Våre hovedobjekter Hannover og Bologna innfridde lørdag, dessverre så manglet vi et seiersmål fra Reading. Men uansett ble det pluss for de som fulgte våre spilleforslag, slik det også ble onsdag og fredag. Vi satser på at godformen holder seg denne søndagen. Dessverre er det ikke veldig mange gode objekter denne søndagen, spesielt utover ettermiddagen og kvelden glimrer de gode objektene med sitt fravær.

Vi var ihvertfall aldri i tvil om at Fulham er dagen beste objekt. Fulham-manager Mark Hughes prioriterer FA-cupen og formsterke Fulham har i tillegg begynt å få sving på sakene hjemme på Craven Cottage. Smadret Tottenham (som stilte med et bra lag) 4-0 i den foregående cuprunden, og var en straffemiss unna å slå Chelsea hjemme i Premier League mandag.

Mannskapsmessig ser det fortsatt bra ut for Fulham, og nå er det like før superspiss Bobby Zamora er tilbake. Philippe Senderos er eneste spiller på skadelisten ellers (men han har vært ute lenge).

Bolton avanserte til 5. runde ved å slå Wigan 1-0 borte onsdag. Det var et Wigan-lag som var endret på åtte posisjoner fra lørdagens Premier League-kamp mot Liverpool. Så da var det kanskje ikke så rart at Bolton tok en sjelden borteseier.

Nå har også skadene begynt å ramme Bolton (igjen). I forsvarsrekken er Zat Knight, Gretar Steinsson og Sam Ricketts alle uaktuelle søndag. Innleide Daniel Sturridge får ikke spille FA-cup.

Fulham står med 4-1-0 på sine fem siste kamper på Craven Cottage (inkludert cup), mens bortesvake Bolton totalt har 2-4-7 på fremmed gress denne sesongen i ligaen.

Det står 7-3-0 på de siste ti tilsvarende i London og vi mener dette må være topp sjanse for Fulham. Kampen kan spilles som singel. Vi spiller Fulham banker og spiller to dobler mot italienske lag.

På rett vei igjen
På den første dobbelen kombinerer vi med Fiorentina som har sluttet fred med begavede Adrian Mutu igjen. Forrige helg ga det seg umiddelbar effekt, da Fiorentina tok sin første borteseier for sesongen mot hjemmesterke Palermo (4-2). Onsdag spilte Fiorentina en utsatt kamp hjemme mot Inter, men et sedvanlig effektivt Inter tok tilslutt alle poengene ved å vinne 2-1.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sampdoria har på sine sju siste ligakamper gått av banen uten å score mål i seks av dem, og det var nesten som en ikke trodde sine egne øyne når laget scoret tre mål hjemme mot Bologna sist helg i løpet av det første kvarteret. Vant 3-1 tilslutt. Onsdag spilte laget byderby mot Genoa, men i en svak forestilling av Sampdoria var de heldige som slapp unna med kun å tape 0-1.

Fiorentina har fire seire på de fem siste tilsvarende, og vi tror de vinner igjen. Oddsen er 1,65 for hjemmeseier.

Vidunderbarnet er tilbake
Serieleder Milan skal ut i bortekamp mot variable Chievo. Milan skuffet muligens en del nordmenn i sin hjemmekamp mot Tottenham onsdag, men man skal huske på at Milan trolig stilte med sin svakeste førsteellever for sesongen. Til ettermiddagens kamp er både Mark van Bommel og Antonio Cassano med igjen (begge er forhindret fra å spille CL for Milan). Spesielt Cassano var glitrende sist hjemme mot Parma. Playmaker Andrea Pirlo er fremdeles skadet, likeså Zambrotta og Ambrosini.

Men med Robinho, Ibrahimovic og Cassano sammen på topp igjen (de var glitrende mot Parma), tror vi serieleder Milan holder koken på toppen av Serie A.

Chievo må unnvære Mandelli og Sardo som begge er suspendert, og selv om vi har veldig sansen for Sergio Pellisier (spiss hos Chievo), så kan han ikke vinne kampen alene for hjemmelaget.

Milan har vunnet tilsvarende kamp de siste tre gangene, vi har svært god tro på at et forsterket Milan retter opp fadesen fra onsdag og kommer tilbake på vinnersporet igjen.

Spilleforslag søndag (to dobler):
Dobbel 1 - totalodds 3,14
Kamp 25 Fiorentina - Sampdoria 1,65 2,95 4,35
Kamp 37 Fulham - Bolton 1,90 3,00 3,15
klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Dobbel 2 - totalodds 3,14
Kamp 30 Chievo - Milan 4,35 2,95 1,65
Kamp 37 Fulham - Bolton 1,90 3,00 3,15
klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger søndag:
- Vi hadde knappen lenge på Genor mot Roma. Tre spillere suspendert for Roma og spissen Vucinic og Boriello er uaktuelle fra start. 2,35 kan prøves på Genoa.
- Formsterke Bayer Leverkusen må ha en flott sjanse hjemme mot skaderammede Stuttgart, men oddsen er laber
- Hjemmesterke Osasuna har to mann suspendert, stiller med ny trener mot formsvake Espanyol. Odds 2,10
- Almeria har allerede slått Deportive i tre innbyrdes oppgjør denne sesongen. Gjentar i ettermiddag? Odds 2,00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere