RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fulham med en fot i graven

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Brede Hangeland og Fulham ble knust av Liverpool, og kan vanskelig overleve i Premier League

FULHAM- LIVERPOOL 0-2: Liverpool kom utvilsomt best i gang på Craven Cottage. Jermaine Pennant fikk ballen av Lucas Leiva etter 17 minutter. En utspilt Brede Hangeland måtte se at vingen satt ballen bak en tafatt målvakt i Fulham-buret.

Utover i første omgang hadde begge lagene flere gode muligheter, men ingen klarte å score. Brede Hangeland hadde heller ikke sin beste kamp for det nedrykkstruede laget. Heller ikke John Arne Riise, som fikk tillit fra start av Rafael Benitez, gjorde noen strålende figur. Begge tapte dueller og var ganske anonyme på banen.

Før kampen var det mye snakk om hvorvidt Benitez kom til å benytte det beste laget mot Fulham, i og med at Liverpool ikke har noe spesielt å spille for og skal ut i en viktig semifinale i mesterligaen mot Chelsea tirsdag.

Men Liverpool hadde ingen problemer med å slå Fulham, som nå ikke ser ut til å klare å overleve i Premier League. Med tre kamper igjen å spille er det fem poeng opp til sikker plass.

Selv om Fulham presset i store deler av andre omgang var det Liverpool og Peter Crouch som scoret. Det skjedde 20 minutter før slutt, og selv om Fulham var nære redusering mange ganger, ble det aldri scoring foran hjemmepublikummet.

Dermed begynner situasjonen å bli helsvart for Fulham, som vanskelig kan lide en annen skjebne enn nedrykk. Med tre kamper igjen, har de fem poeng opp til sikker plass. Liverpool, på sin side, har god kontroll på fjerdeplassen, som sikrer spill i Europa neste år.

Referat fra fem matcher i Premier League her.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere