RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fulham sendte klagebrev på Liverpool

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Er i harnisk etter Brendan Rodgers antatte forsøk på å lokke til seg Clint Dempsey.

Clint Dempsey ble forrige uke bøtelagt av Fulham, etter at han ifølge Sky Sports nektet å spille treningskamper som et ledd i å presse gjennom en overgang til Liverpool.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har nemlig uttalt at han er interessert i å hente amerikaneren til Anfield.

Formell klage
Nå skal uttalelsene ha skapt furore på Craven Cottage, for det foreligger ingen bud fra Liverpool på Dempsey. De mener klubben har forsøkt å lokke til seg Dempsey med unødvendige uttalelser, og har derfor levert inn en formell klage til Premier League, melder Eurosport.

- Premier League har mottatt en klage fra Fulham i forbindelse med visse uttalelser fra ledere i Liverpool FC, og ser nå på saken, sier en talsmann for Premier League ifølge Eurosport.

Hva et eventuelt gjennomslag på klagen kan føre til, er fortsatt uvisst. Trolig vil det i verste fall dreie seg om bøter. Premier League har nå forespurt Liverpool om deres versjon av saken.

PS. Se nyhetsreportasjer fra Premier League i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

Det var 18. juli Fulham først skal ha latt seg irritere over Dempseys Liverpool-kobling. Liverpool-eiernes sportskanal i USA meldte at Dempsey var klar for rødtrøyene, noe som ikke stemte.

Samme dag kom altså Rodgers med uttalelsene om at han var interessert i Dempsey.

Ute av troppen
Amerikaneren var ikke i troppen i Fulhams seriepremiere, og er igjen utelatt når John Arne Riise & co reiser til Old Trafford for å spille mot Manchester United i helgen.

- Ingenting er forandret, og det har ikke kommet noe formelt bud. Situasjonen er den samme, sier Martin Jol ifølge Eurosport.

Clint Dempsey vår i strålende form for Fulham forrige sesong, da han noterte seg for 17 scoringer på 37 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere