RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fulham sikret seg Wigan-spiller

(FOTO: AFP PHOTO/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Jimmy Bullard har skrevet under for Fulham, og forlater Wigan ved sesongslutt. Overgangen skal være verdt omlag 2,5 millioner pund.

Dette melder Sky Sports på sine nettsider.

Jimmy Bullard får Craven Cottage som sin nye arbeidsplass de neste fire årene, etter han i denne sesongen har vært med på Wigans enorme opptur i deres første sesong i Premier League - og finale i ligacupen.

I likhet med Wigan og lagkameratene der, har Bullard vært en stor overraskelse i årets sesong på balløya. Den hardtkjempende midtbanespilleren har gjort sine saker så bra at han sågar er aktuel for landslagsspill - for Tyskland.

Fulham benyttet seg av en opsjon i Bullards kontrakt, som gjorde at spilleren kunne bytte klubb dersom overgangen var i nærheten av 2,5 millioner pund.

Manager Paul Jewell uttrykte fredag at han gjerne ville beholde midtbanespilleren, men innså at Wigan foreløpig kan få det vanskelig med å beholde de beste spillerne.

Bullard forlater Wigan når overgangsvinduet åpner i England 8. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere