RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fulham sløste med sjansene

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Men Brede Hangelands klubb kunne feire enda en hjemmeseier søndag.

FULHAM - WEST BROMWICH 2-0:

Fulham traff treverket hele tre ganger i løpet av kampens første 35 minutter i søndagens oppgjør mot West Bromwich. Sjansene haglet mot Scott Carson i West Brom-buret, og det var helt ufattelig at hjemmelaget ikke fikk hull på byllen i løpet av den første omgangen.

Publikum på Craven Cottage måtte vente helt til det 61. minutt før de endelig kunne juble for scoring. Bobby Zamora var på rett plass til rett tid da han tuppet ballen i mål fra kort avstand.

Dette var Zamoras første scoring siden september. Men det synes ikke Fulham-manager Roy Hodgson er det viktigste.

- Om Zamora scorer åtte eller ni mål denne sesongen, og vi ligger på nedrykksplass, så ville jeg ikke fått noe glede ut av det. Tabellposisjonen vår er viktigere enn hvor mange mål han scorer, sa Hodgson etter oppgjøret.

Drøye ti minutter senere satte Andy Johnson den berømte spikeren i kista da han fastsatte sluttresultatet til 2-0.

På overtid av oppgjøret var Hangeland nære på å skape en unødvendig spennende avslutning for hjemmelaget. Den norske landslagsstopperen felte Roman Bednar innenfor Fulhams 16-meter, og dommeren pekte på straffemerket. Bednar valgte å ta straffen selv, men Mark Schwarzer kastet seg riktig vei og reddet straffesparket.

Dermed fortsetter Fulhams gode hjemmeform. Dette var londonlagets åttende hjemmeseier på tolv forsøk. Kun West Ham har tuktet Roy Hodgsons mannskap på hjemmebane, og det skjedde i september. Londonlaget befinner seg på en sterk åttende plass i Premier League etter søndagens seier.

West Hams begredelige borteform fortsetter. Kun én gang har laget tatt med seg tre poeng på bortebane. Seieren kom mot Middlesbrough i september. West Brom befinner seg nå på jumboplassen i Premier League.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere