RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full Hoff-krangel

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Odd Grenland vil beholde Espen Hoff etter at Dylan Macallister valgte Lyn, men osloklubben hevder at overgangen allerede er klar.

Dylan Macallister er klar for Lyn. Klubbdirektør Morgan Andersen ville ikke bekrefte dette overfor TV 2 Nettavisen ved 17-tiden onsdag ettermiddag, men en time senere sendte klubben ut en pressemelding som bekreftet overgangen.

«Dylan Macallister skrev onsdag under på en treårskontrakt med FC Lyn Oslo. Den hurtige australieren slutter seg til troppen med umiddelbar virkning,» opplyste osloklubben, som dermed sender Macallister til Lyns treningsleir på Marbella.

Tidligere onsdag ble Lyn også enig med Odd Grenland om en overgang for Espen Hoff. Men skiensklubben har truet med å trekke seg fra denne avtalen dersom Lyn kjøper Macallister - noe de altså nå har gjort.

Hoff var ønsket av Lyn, Viking og Stabæk, men bestemte seg tidligere onsdag for at han ønsker å gå til Lyn . Ifølge TV 2 Sporten er det lite trolig at Espen Hoff nå blir solgt til Viking i stedet. Skiensklubben velger i stedet å beholde flankespilleren ut kontraktstiden.

- Hvis dette stemmer, at Dylan har valgt Lyn, så fortsetter Espen Hoff hos oss. Viking er heller ikke aktuelt når Dylan har takket ja til Lyn, sier Tom Helge Rønning til TV 2 Sporten.

Men - og det er her dramaet øker - Morgan Andersen i Lyn hevder at osloklubben har en muntlig med Odd Grenland om en overgang for Espen Hoff, og at denne avtalen ikke inneholder noen premisser som har med Dylan Macallister å gjøre.

- Macallister har ingenting med Espen Hoff å gjøre. Vi har en avtale med Odd Grenland, og det er ingen forutsetninger om dette i den avtalen, som Tom Helge Rønning bekreftet muntlig. Vi har sendt over denne avtalen til Odd Grenland for underskrift, og forventer å få den tilbake, sier Andersen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere