RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Full krangel om TV-skjønnhet

Sist oppdatert:
Sjekk denne såpeoperaen med filmskjønnheten, NHL-udyret og en Liverpool-eier i hovedrollene.

«Verdens mest upopulære ishockeyspiller» er vel en tittel Sean Avery etter hvert har gjort seg fortjent til. Selv lagkameratene sliter med å svelge det råtne kjøttet Avery gang på gang serverer.

For et par dager siden kalte han Calgarys største stjerne, Jarome Iginla, for «altfor kjedelig». Nå er han utestengt på ubestemt tid for en ny kommentar han kom med før hans Dallas Stars skulle møte Calgary Flames i Canada natt til onsdag.

Det kanadiske sportsnettstedet TSN forteller den utrolige historien:

Averys eks-kjæreste Elisha Cuthbert, kjent fra tv-serien «24», er nå kjæresten til Calgary-stjernen Dion Phaneuf. Og det hadde Avery ingen planer om å forbigå i stillhet.

Ba om TV-intervju
Han ba selv om å få uttale seg til et tv-team etter formiddagstreningen tirsdag.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake i Calgary, jeg elsker Canada. Jeg vil bare kommentere hvordan det er blitt en vanlig greie i NHL at spillere forelsker seg i mine «gamle rester». Jeg aner ikke hva det skyldes. Nyt kampen i kveld! sa Avery.

Hockeyfrelste Cuthbert har tidligere blitt koblet til Montreal Canadiens-backen Mike Komisarek, mens Avery tidligere hadde følge med modellen og skuespilleren Rachel Hunter, som nå er kjæresten til Jarrett Stoll.

Nå må Avery forsvare seg i en høring. Han er anklaget for å ha brakt sporten i vanry.

Tom Hicks, som eier Dallas Stars, forteller via klubbens nettside at han støtter ligaens avgjørelse om å suspendere Sean Avery. Hicks eier - som mange vet - også den engelske fotballklubben Liverpool.

- Bør stå opp som en mann
- Hvis ligaen ikke hadde suspendert ham, hadde Dallas Stars gjort det. Denne organisasjonen vil ikke tolerere slik oppførsel, spesielt ikke fra et medlem av vårt eget hockeylag. Vi krever en høy standard fra vårt lag og vil fortsette å gjøre det, skriver Hicks.

Lagkamerat Marty Turco lot seg ikke imponere av Averys siste sprell og ristet på hodet da han ble bedt om en kommentar.

- Han bør stå opp som en mann. Men vi forventer sånt som dette av ham, som vi har sett i hele år. Showet fortsetter, sier Turco til TSN.ca.

Heller ikke Brad Richards fant noen støttende ord til sin kontroversielle lagkamerat.

- Det er ikke min sak hva han sier og jeg vil helst ikke snakke om Sean. Han holder på med sin egen greie.

- Noe av det flaueste
Tidligere denne sesongen gikk Mike Modano, en diplomatisk og svært respektert spiller i Dallas, knallhardt ut mot Sean Avery etter sistnevntes oppførsel i en kamp mot Boston Bruins.

- Det var noe av det flaueste jeg har sett. Hvis det er slik vi skal holde på, bør de finne en kontorjobb til meg i stedet, sa Modano.

Dallas Stars har hatt en svært skuffende sesongstart og mange eksperter tror det skyldes uroen som kom inn i garderoben med Sean Averys kontrakt.

PS. Dallas slo Calgary 3-1 i nattens kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere