RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full pott for Argentina

Argentina gikk ubeseiret gjennom gruppespillet i Copa America.

Natt til fredag ble Paraguay slått 1-0, takket være en scoring av Javier Mascherano. Argentina er dermed det eneste laget i turneringen som har vunnet samtlige tre kamper så langt.

Kampens avgjørelse kom i det 79. minutt, og seieren betyr at Argentina møter Peru i kvartfinalen. Det var viktig å vinne nattens kamp, for taperlaget skal ut mot Mexico - laget som slo Brasil i den første kampen i gruppe B.

- Det er ikke vanlig at jeg scorer, men det vesentlige er at vi vant og at laget spilte bra, sa Mascherano til pressen etter kampen.

Colombia reddet noe av æren med nattens 1-0-seier over USA, der Jaime Castrillon ble matchvinner, men det ble ikke avansement. USA tapte for øvrig alle tre kamper i turneringen.

De andre kvartfinalene spilles mellom Brasil og Chile, mens Venezuela møter Uruguay.

Brasil, og særlig trener Dunga, får ganske krass kritikk for tiden med tanke på lagets spillestil og taktikk for øvrig i turneringen. Det er kun blitt fire mål på tre kamper, noe som, etter brasiliansk standard, er for relativt lite å regne. To av målene har i tillegg kommet etter tvilsomme straffesituasjoner.

Argentina, på den andre siden, har scoret ni mål og vartet opp med tidvis gnistrende fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere