*Nettavisen* Sport.

Full støtte til Robinson

Foto: (Scanpix)

Juande Ramos tror Paul Robinson er Fabio Capellos førstevalg – tross keeperens tabbe lørdag.

TOTTENHAM-READING 2-2:

Paul Robinson, som hadde noen miserable opptredener for England i 2007, imponerte neppe Englands nye landslagssjef Fabio Capello under lørdagens oppgjør på White Hart Lane. Readings åpningsmål må keeperen helt og holdent ta på sin kappe.

Stephen Hunt klinte til på et frispark fra godt og vel 30 meter, men skuddet var såpass hardt at Paul Robinson måtte ta et støtteskritt bakover for å holde ballen. Og skrittet bakover var, ifølge linjemannen, nok til at ballen passerte målstreken - selv om reprisene aldri kunne bekrefte eller avkrefte det.

Uansett sto det 1-0 til bortelaget.

Dimitar Berbatov, som scoret fire mål sist lagene møttes, utliknet nokså raskt etterpå, før han sendte vertskapet i ledelsen på straffe like etter pause. Men Paul Robinson havnet i fokus nok en gang, etter at han dyttet et skudd fra Leroty Lita rett i beina på Stephen Hunt - som utliknet.

Dermed blir det omkamp.

- Vil se helheten
Capello begynner sitt virke som landslagsboss i neste uke, og det kanskje største spørsmålet han må ta fatt i, er hvem han skal velge til å vokte målet. Scott Carson og Robert er også aktuelle kandidater.

Selv om Robinson har besørget noen relativt høyprofilerte tabber, har han også vist glimt av gammel storhet. Spurs-manager Juande Ramos tror Capello vil legge vekt på det.

- Jeg tror ikke han kommer til å dømme noen spillere ut fra én kamp. Han kommer til å se på helheten. Dessuten er det laget som slipper inn mål. Noen ganger er det én manns ansvar, men til syvende og sist så er det laget som slipper inn, sa Ramos til pressen etter kampen, ifølge Sportinglife.

Tottenhams Tom Huddlestone ble for øvrig utvist like før full tid etter å ha skallet til Bobby Convey.

Omkampen på Madejski Stadium betyr at Tottenhams ligakamp mot Chelsea blir flyttet fram til neste lørdag, to dager før opprinnelig fastsatt dato.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.