RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Full støtte til Eriksson

Sist oppdatert:
Det engelske fotballforbundet (FA) gir Sven-Göran Eriksson sin fulle støtte. For 93. gang.

FA har støttet Eriksson offentlig i alle sammenhenger etter at han ble ansatt som sjefstrener for det engelske landslaget i fotball. I det skjulte kan det imidlertid virke som om enkelte av styremedlemmene i FA ønsker å fjerne svensken.

- Uaktuell for Real
Avisartikler i England de siste dagene, indikerer at flere i FAs styre gladelig ser Eriksson som trener i Real Madrid. Spesielt hvis spanjolene betaler en kompensasjon på for eksempel fire millioner pund.

Real Madrid er, som mange sikkert kjenner til, på jakt etter en trener etter at Jose Antonio Camacho nylig ga seg i jobben. Eriksson ble raskt koblet til den ledige trenerjobben.

Selv gikk han tirsdag ut og avkreftet at dette var aktuelt.

Pressemelding
Erikssons historikk med kontroversielle episoder i privatlivet, og den skuffende innsatsen til England i sommerens EM, er sammen med hans høye lønn gode argumenter for å fjerne ham fra øyrikets mest omtalte jobb.

Pressen har forsøkt flere ganger.

I en pressemelding publisert på forbundets hjemmesider, gjentar styret derfor igjen sin fulle støtte til den godt betalte svensken.

«I motsetning til udokumenterte og lite hjelpsomme kommentarer i enkelte medier, vil FA gjøre det klart at Sven-Göran Eriksson har den fulle støtten fra vår organisasjon.»

«Laget har åpnet VM-kvalifiseringen sterkt, og alle i FA ser fram til at Sven og spillerne bygger videre på denne starten mens vi beveger oss mot VM i 2006.»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere