RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full support for Gundersen

Sist oppdatert:
Stortalentet Support Justice sviktet med galopp sist. Vi tror på revansje i kveld. Sjekk våre V65-tips.

Sportspills meny onsdag:
Tippetips midtuke: Innfrir favorittene?
Oddstips: USA må spilles mot Brasil

Sist onsdag hadde vi stor suksess med våre V65 og V5 tips. Med over 30 000 innspilt er det å håpe at vi treffer også i kveld, i en spillemessig strålende V65-omgang. Også sportslig er det høy klasse på løpene og bankerkandidatene står ikke i kø. Men vi tror på revansje for en meget lovende treåring.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

I V65-2 som er 3-års Stjernen for varmblodshester er det atter duket for et oppgjør mellom Support Justice og Thai Broadway. De møttes også på Bjerke 2.mai. Da stormet 3 Support Justice til tet og fikk Thai Broadway ned i lederryggen. En uforskammet sprek Support Justice styrte begivenhetene fra start til mål den dagen. Snaue fjorten dager senere møttes hestene igjen i et V75-løp, men da forsvant Support Justice i dundrende galopp før bilen slapp feltet. Og Thai Broadway suste til tet og vant enkelt. I kveld har Support Justice vunnet sportrekningen og fra spor tre er det tetgaranti, dersom ikke hesten skulle finne på å galoppere igjen. Vi tror galoppen sist var et arbeidsuhell og fra tet tror vi ikke Geir Vegard Gundersens stortalent taper dette løpet. Banker i V65-2.
Rangering V65-2: A: 3 B: 9-2 C: 1-4-10-7-5-6-8

V65-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Kaldblodseliten møtes i den første avdelingen og spillerne tror mest på 5 Joker Elden i et glitrende spilleløp. Vi er enig med spillerne og en formsterk Joker Elden skal ha et bra bud på seieren her. Dog er Joker Elden ikke noe lyn fra start og heller ikke den mest speedige i dette feltet, så noen sikker vinner er det ikke snakk om.

Kraftig på gang er 10 Rabb Odin. Hesten satt fast i det lengste både nest sist og sist og skulle det løse seg litt bedre i kveld har hesten vinnerform i kroppen. Svært variabel er 1 Moi Elden, men sist han hadde førstespor spurtet han strålende til andre i Jacob Meyers pokalløp. Nå setter Tom Erik Solberg seg opp, det er så spennende at vi setter hsten inn som tredjevalg. 13 Feseth Lynet går på en ny innbringende sesong får vi tro. Men 20 meter tillegg på mange bra hester i årsdebuten ser tøft ut.

3 Lome Mix har nesten utelukkende startet fra tillegg i sine siste starter i Sverige. I kveld ligger det endelig an til et ryggløp. 11 Stjernelyn og 12 Vestpol Faxen er begge i form, mens 6 Greis Vinn er en liten outsider om han skulle komme seg foran.
Rangering V65-1: A: 5 B: 10-1-13-3 C: 11-12-6-4-2-8-9-7

V65-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Til tross for et solid løp sist i V75 måtte 3 Hesby Kvikk nøye seg med tredjeplass. Vi synes uansett Flåten-traveren holdt koken flott fra tet på bra tid. Møter bra konkurrenter også i kveld, men fra et flott førstespor synes vi hesten fortjener førstevalget.

Solid i seiersløpet på Momarken sist var svenske 6 Atlas M.O. Tøffere motstand i kveld, men vinnerhester skal alltid spilles. 4 Turbin har galoppert i begge sine siste starter, men vallaken har fart som matcher de beste her og uten feilsteg er hesten en vinnerkandidat. 11 A.B. Rusken er i flott fremgang nå. Blir ikke mye betrodd av spillerne i kveld og startsporet er vrient. Vi velger likevel å obse forholdsvis tidlig sammen med formkusk Vidar Hop.

2 Dag Viktoria har gjort mange fine løp i Bergen og dukker nå opp i regi Renate Aarlie. Tom Erik Solberg får som kjent fart på det meste og hoppa er garantert moden for en solid rekordforbedring.
Rangering V65-3: A: 3 B: 6-4-11-2 C: 5-9-10-1-8-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V65-4 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Vi varslet kraftig for 3 Opus One F.H. sist på Bjerke. Den kapable S.J.'s Photo-vallaken hang da godt på gode French Destiny, men galopperte som klar toer i den siste svingen. Hesten er fortsatt vrien å få feilfritt rundt, men kapasiteten er udiskutabel og i form. Vårt førstevalg.

15 Casanova Chip kommer til å bli en nyttig hest Norge. To starter i Norge har gitt en tredjeplass og en meget sterk seier på Sørlandet. Var helt nede på 12.6 voltestart som vinner på Sørlandet sist.I et 15-hesters felt er det krevende å runde så mange hester, men hesten er bra. Litt på gang er 6 I'M Ken og fra et flott sjettespor i volta er det ikke helt utenkelig at Geir Vegard Gundersen kan få hesten til tet. Outsider.

Svenske 5 Staro Attack har vist fin form i hjemlandet og med en noenlunde bra start kan Bergløf-hesten vinne. 12 Blue Man Chu (kan få en bra start herfra) og 9 Corazon Amok (god i seiersløpet nest sist) er heller ikke sjanseløse i et ujevnt felt.
Rangering V65-4: A: 3 B: 15-6-5-12 C: 9-8-7-14-10-1-11 D: 4-2-13

V65-5/V5-2/DD-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Kapable og fartsfylte 10 Sarpsfoss dukker opp i regi Erik Killingmo. Hesten viste toppform i sin siste start og Killingmo pleier å forbedre de fleste hester han har i sin varetekt. I et middels felt er det topp vinnersjanse tross bakspor.

12 Trygfaks har heller ikke hatt flaks i sportrekningen, men Tvedt-traveren tåler å gjøre grovjobben selv og har i tillegg full form. Andrevalget. 6 Jarli Mai ble sittende bom fast sist og alt ble egentlig feil. Hoppa er som vanlig avhengig av å få det på sine premisser. 4 Asteria har varslet gryende storform i sine to siste starter. Mangler kanskje toppfarten til de beste her og kusken er ikke den beste. Men vi betaler.

2 Ramstad Knerten er i knallform, men fortsatt ingen vinnerhest. 8 Ra Tina står vrient til spormessig, men er så rask fra start at hun kan få en bra posisjon likevel.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 10 B: 12-6-4-2 C: 8-3-5-7-11-1 D: 9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V65-6/DD-2/V5-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Varmblodseliten møttes over en rask sprint i V65-finalen, i et løp der startsiden vil avgjøre det meste. Vi har en følelse av at Vidar Hop ønsker å prøve 4 Bullchip i tet i kveld. Søvik-traveren holdt koken flott fra dødens i Drammen sist og trives både på sprint og i tet. Det er kanskje ikke den tøffeste hesten oppunder mål, men vi prøver et småfrekt førstevalg her.

Og velger Hop å svare opp, lukter det dødens på 6 Lorne Elijon Gatling. Hedershesten til Mona Elisabeth Hov fra Mjøndalen holder koken imponerende og gjorde et nytt toppløp som vår V5-banker i Drammen sist. Knallgod V75-vinner nest sist og hesten kan vinne også fra dødens. 8 Acolyte Hanover har trukket et meget vrient startspor. Hamre-traveren gjorde et flott løp i Rikstotos Europamatch sist og er selvsagt god nok til å vinne om det løser seg sånn noenlunde underveis.

1 Artistic Ås er kanskje ikke helt sjanseløs på å forsvare sitt innerspor og trives best foran. Burde uansett vunnet på Sørlandet sist. 12 Megaman Neo kommer tilbake etter 10 måneders pause og spor tolv ser tøft ut. 2 Cream Of Arnie kjemper ikke like godt lenger, men skulle det bli villmannskjøring i front, kan hesten overraske på en god dag.
Rangering V65-6/DD-2/V5-3: A: 4 B: 6-8-1 C: 12-2-5-3-9-10 D: 11-7

Trine kjører V5-bankeren
I en meget vrien V5-omgang setter vi vår lit til den ferske norgesmesteren for stallansatte, Trine-Alice T. Espedal. Hun setter seg opp bak den gode Gottling-traveren, 3 The Taste Of Energy. Hoppa trives klart best på sprint og startsporet er utmerket. Hoppa har hatt et par måneders pause, men rutinerte Per Gottling har alltid sine hester i fin skikk når de kommer ut i løpsbanen. Til tross for kvalifisert motstand spiller vi heste V5-banker.
Rangering V5-4: A: 3 B: 9-10-6-5 C: 11-8-1-2-4-12-7

V5-5 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Spillerne blir satt på en voldsom prøve i V5-finalen. Femten galopplystne kaldblodshester i lavt grunnlag, det er vrient. Eirik Høitomt får jobben med å få kapable, men notorisk ustabile 3 Tekno Leika feilfritt rundt. På fart er hoppa mer enn god nok, men foreløpig har hun vist mest galopp. Skulle Høitomt få henne foran, kan det gå.

7 Sevrin er av samme kaliber og har kanskje styrken som sitt fremste våpen. Også her handler det mest om å unngå galopp. Formen er fin. 9 Stumne Glimt å ut som en vinner i det lengste sist, men falt ut av taktene nedover oppløpet (slik han har gjort så mange ganger før). Løp i kroppen nå, og farten er det lite å utsette på. 1 Valle Kalle står flott til, men Kulblik-traveren er vrien. Skulle hesten forsvare sitt innerspor, øker mulighetene. 8 Dorrsvarten er ingen stjerne, men i fremgang og travsikker.
Rangering V5-5: A: 3 B: 7-9-1-8 C: 14-11-12-2-6-4-5-13-10-15

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere