RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Full tillit til Walmann

Sist oppdatert:
Merk at torsdagens V64 starter allerede kl 15.10, og vi stoler blant annet på to hopper fra Roger Walmann.

Sportspills meny torsdag:
V4 Østersund: Vi jager trippel

Lunsjtrav Leangen: Eggan har lunsjbankeren

V65 Klosterskogen: Jackpotbanker som flyr

Torsdagen byr på mye moro for oss som liker å spille på hest. Først ut er Østersund som tjuvstarter sin storløpshelg med V4. Østersund som både har V64 fredag og ikke minst V75 med storløpet Jämtlands stora pris lørdag. Deretter overtar Leangen med lunsjtrav, før Lindesberg avholder sin V64-kjøring allerede fra kl 15.10. Det betyr at Klosterskogen er alene om spilloppmerksomheten til sin V65-kjøring torsdag kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er altså slik at torsdagens V64-løp på Lindesberg starter allerede kl 15.10 og derfor publiserer vi tipsene allerede onsdag kveld. Det er bra klasse på løpene denne torsdagen, og vi velger et to hesters lås i V64-3, mens vår V64-banker dukker opp i V64-6.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Lindesberg
V64 kl 15.10
DD kl 16.38

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet hele veien?
Åke Lindblom heter kusken og treneren bak 2 Macho Gossip som vi har svært god tro på i V64-finalen. Det hadde vi også sist i Eskilstuna, men da var det voltestart og Macho Gossip forsvant i galopp direkte. Det gjorde hesten også nest sist i Ørebro i steintøffe omgivelser, mens han ikke var helt som best fra lederryggen tredje sist på Åby. Men også da var motstanden steintøff. Fjerde sist var Macho Gossip kanongod da han ledet et V75-løp fra start til mål i Romme. Torsdag er startsporet perfekt bak startbilen og motstanden er to hakk ned. Vi formoder at offensive Åke Lindblom kjører seg til tet og da skal vinnersjansen være ypperlig. 2 Macho Gossip og Åke Lindblom blir vår V64-banker på Lindesberg torsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Walmann-hopper gjør opp
V64-3 er et treårig hoppeløp der det skal være klar fordel to hopper fra Roger Walmanns stall . Tamla Celebers lillesøster 2 Katla Celeber har vist seg som en klar plussvariant og vår banker fra Eskilstuna 28. mai, 7 Carelin, likeså. Det er selvsagt litt galopprisiko på begge, all den tid begge galopperte seg bort i sin siste start, men motstanden skremmer ikke og da låser vi V64-3 på to hester.

Kan overraske
10 In Serenity er en hest vi liker svært godt og selv om han støter på sedvanlig tøff motstand i V64-5, synes vi den femårige hoppa skal vies litt oppmerksomhet i et løp det lukter tempo av. Da trenger det ikke bli feil med bakspor og In Serenity gjør alltid solide avslutninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere