Gå til sidens hovedinnhold

- Fullt hus i gullkampen

17.300 billetter er revet bort, nå er det fåtall billetter igjen.

(iBergen. no): Like før klokken 16 torsdag ettermiddag var det knapt 200 billetter igjen til toppkampen mellom Brann og Lillestrøm 10. juni. Det var ikke helt 16. mai-tilstander, men i Brann merket mann at en svært attraktiv kamp står for tur.

- Vi la ut 3000 billetter onsdag og flesteparten ble revet bort i løpet av timer. Nå er det drøyt 200 billetter igjen og vi regner med at de forsvinner i løpet av ettermiddag/kveld, sier Anders Tøsse til iBergen.no. Han er billettansvarlig på Brann Stadion.

Totalt er det kapasitet til 17.900 personer på Stadion. På forhånd har 12.000 sesongkortinnehavere sikret retten til å se kampen mellom tippeligaens nummer en og nummer to. I tillegg til de 3000 billettene som ble lagt ut på det åpen markedet har bortelaget krav på 850 plasser. Stadion fylles ellers opp av restaurantgjester og VIP-losje innehavere.

At det er kamp om plassene er det liten tvil om, men Tøsse har følgende tips til dem som ønsker å sikre Brann-billett i fremtiden.

- De som ønsker det kan kjøpe seter på Brannallmenningen. Da leier du et sete for enten to eller seks år. Dersom du gjør dette er du sikret billett til alle kampene, sier Tøsse.

For å få denne goden må du ut med et par tusenlapper i tillegg til å betale for sesongkortet.

Dersom du synes det er for dyrt å kjøpe billetter eller sesongkort på Stadion kan du få tilgang til alle kampene i Tippeligaen ved å abonnere på TV 2 Sport. Det ordner du her.

Les flere saker på iBergen. no.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud