Gå til sidens hovedinnhold

Fullt trykk i V5-2

Pascal er en fin 4-årig traver, som sammen med sin faste partner Hans Petter Tholfsen blir vår banker i lunsjtravet på Jarlsberg.

Klikk her for Nettavisens V5-forslag.

Det blir tre klare favoritter i tirsdagens lunsjtrav på Jarlsberg. Av disse har vi mest tro på Pascal, og spiller han banker i V5-2. Hesten innledet karrieren ifjor med to seire på fire starter, mens han så langt ikke har vunnet denne sesongen. 4-åringen kom tilbake etter pause og kastrasjon i vinter, og var svak i den første starten. Etter en ny liten pause har han gjort tre fine løp, og har en helt riktig oppgave på papiret denne gangen.

Fortsatt ubeseiret?
Tjurajenta er også et bankeralternativ. Hoppa kom ikke til start før i år som 6-åring, og har tatt to enkle seire fra tet. Nå debuterer hun bak bilen, noe som er et lite usikkerhetsmoment, men hun har vist seg veldig rask med voltestart. Hun bør ha en god sjanse til å lede til mål. Selv om hun bare noterte en 36-tid sist, så hun finere ut enn i debutløpet.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn og registrerer deg her!

Tet hele veien?
I V5-1 blir vår favoritt Valentino Jago, som står fint til i førstesporet på sprint. Den enøyde 6-åringen satt fast på Momarken fredag, så formen skal være upåklagelig. Han kan bli hissig og galoppere, men feilfritt skal han ses med en god vinnersjanse.
Higfive Kemp (V5-4) har gjort to starter i sitt nye hjemland etter at han ble importert fra USA. Har så langt ikke vunnet, men det forventes at 3-åringen kommer til å øke sitt beskjedne grunnlag ganske raskt. Conway Hall-sønnen kommer tilbake etter pause, og treningsrapportene er fine.
Frode Hamre kommer ut med en spennende stallhest etter pause også i V5-finalen. Inspector Barnaby imponerte i vinter, og har utvilsomt kapasitet til å vinne. Fra førstesporet kan han dog bli overflydd fra start, og dermed kan det bli sjanseartet. Vår favoritt i løpet er kapable Dazzling Lionel, som nå har fått tre løp i kroppen etter pause.

Ekspertforslag
Våre ferdig oppsatte V5-forslag kan du kjøpe her.

Kommentarer til denne saken