RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Ann Sissel Jensen)

Fulltreffer for nakne fotballjenter

Sist oppdatert:
Glem loddsalg på sure vinterkvelder. Nå er det kalendere med lettkledde fotballjenter som gir penger i kassa. Bare spør Fløyas damelag.

Fløya-jentene tok selv initiativet til kalenderen, kastet sure fotballdrakter og stilte opp nesten uten en tråd på kroppen. Resultatet ble over all forventning for Toppserieklubben. For jentene har fått enorm oppmerksomhet over hele landet og klubben går med økonomisk overskudd.

- Vi har fått utrolig mye publisitet, både nasjonalt og lokalt. Interessen har vært enorm, sier markedssjef i Fløya Ole-Morten Johansen til TV 2 Nettavisen.

Bestilling fra Sverige

1000 kalendere er trykket opp og Johansen regner med å få solgt hver eneste en.

- Vi regner med å få solgt dem ja. Vi skal ta en avgjørelse om vi skal trykke opp 1000 nye neste uke.

Dersom Fløya selger hele opplaget, sitter de igjen med 130.000 kroner i overskudd. Det er mye som tyder på at de klarer nettopp det. Johansen har nemlig fått bestillinger fra hele Norge. Og èn i Sverige.

- Vi har fått bestillinger fra Kristiansand, Bergen og Trondheim. Ja, det er til og med en fra Sverige som har bestilt kalenderen, ler Johansen og bekrefter at vedkommende er en mann.

Positiv tilbakemelding

Fotball-jentene har så langt blitt skånet for negativ oppmerksomhet.

- Vi var forberedt på det verste, men vi har bare hatt positiv oppmerksomhet. Det var én kommentar i en lokalavis og da måtte de lete etter folk som kunne uttale seg negativt, humrer Johansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere