Gå til sidens hovedinnhold

Fulltreffer for Riise

ULLEVAAL (TV 2 NETTAVISEN): John Arne Riise leverte en brennhet kandidat til "Årets mål" under tirsdagens trening på Ullevaal stadion.

Under spillsekvensen på Ullevaal fikk vi se en strålende scoring som ville rettferdiggjort inngangspengene alene om det hadde skjedd i kamp.

Perle

En god Martin Andresen fant John Arne Riise med en utsøkt crosspasning. På hel volley banket Riise ballen i krysset fra 18 meter bak en sjanseløs Espen Johnsen.

Pressekorpset på tribunen klappet spontant, og Riise gliste bredt da han slo ut med armene og tok en flyver på sin vei tilbake til midtbanen.

- Det var en klokkeren treff, smilte en meget fornøyd John Arne Riise til TV 2 Nettavisen etter endt økt på landslagsarenaen.

Alle friske

Dersom ikke noe dramatisk skjer fram til kampstart, tyder alt på at Nils Johan Semb kan velge fra øverste hylle til oppgjøret mot Skottland.

John Arne Riise varmet opp med å dunke inn to skudd oppunder tverrliggeren, fra midtbanen. Da så det i alle fall ikke ut til at det var noe i veien med skuddbeinet, noe han jo også beviste til gangs senere.

Både Claus Lundekvam og Henning Berg måtte byttes ut i sine respektive seriekamper sist helg. Henning Berg måtte gå av Rangers` kamp kvarteret før full tid, på grunn av kramper, mens Lundekvam fikk en smell i hodet for Southampton.

Men begge var i farta i øsregnet på Ullevaal tirsdag ettermiddag. Hvem Nils Johan Semb velger som stopperpar, gjenstår å se, men Henning Berg og Ronny Johnsen startet som midtstoppere da treningen startet med innlegg fra Christer Basma.

TV 2 Nettavisen kommer med mer stoff fra pressekonferansen som starter klokken 14.45.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted