RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Furlan klar for Christina Watches

Sist oppdatert:
- Det er fantastisk at vi har signert én av verdens beste spurtere, sier lageier Christina Hembo.

Angelo Furlan ble allerede i slutten av januar linket til Michael Rasmussens Christina Watches.

- Jeg er i kontakt med Michael, og hvis hans lag er i stand til å gi meg et tilbud slår jeg til, sa Angelo Furlan den gang.

Les også: Italiensk toppsprinter vil sykle for Rasmussen

Nå, litt over én måned senere, er italieneren endelig klar for danske laget.

- Furlan har vært en fantastisk spurter på sterke Pro Tour-lag de siste ti årene, senest hos Crédit Agricole og Lampre. Jeg er stolt av at Christina Watches - Onfone er så attraktive at etablerte Pro Tour-ryttere velger å sykle for oss. Danske ritt avgjøres ofte i spurter, og Furlan er den suverent beste spurteren i det danske feltet, sier Christina Hembo ifølge feltet.dk.

Ny rytter på vei inn?
- Hver gang feltet kommer samlet til mål skal jeg vinne ritt, og jeg ser fram til 2011-sesongen. Post Danmark Rundt blir årets viktigste ritt, forklarer Furlan.

Christina Watches – Onfone har nå 15 ryttere på kontrakt. Kontinentallaget kan maksimalt ha 16 ryttere, og det er muligheter for at det danske laget fyller på med enda en rytter før sesongen begynner for alvor.

- Vi har mange profiler som gjerne vil sykle for oss, og vi vil gi oss selv den nødvendige tiden til å velge ut sistemann, avslutter Hembo.

Ikke bli overrasket om Jörg Jaksche blir sistemann inn portene hos Christina Watches – Onfone. 34-åringen har tidligere uttalt at han gjerne sykler for Rasmussen og Hembos nysatsing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere