Gå til sidens hovedinnhold

Furuseth Olsen signerte for Viborg

Petter Furuseth Olsen er klar for den danske toppserie-klubben Viborg.

Midtbanespilleren satte torsdag sin signatur på en treårskontrakt med den danske klubben. Han får dermed et gjensyn med sin tidligere trener i Hammarby, svensken Anders Linderoth.

- En profil på laget
- Vi har hentet Petter fordi vi ser på ham som en etablert profil til vårt lag. Det er klart at Anders sitt kjennskap til både Petter som person og hans spillemessige kompetanse, veide tungt i jobben med å hente Petter til VFF, sier Viborg-direktør Morten Jensen ifølge Ritzau.

Nordmannen er spilleklar for sin nye klubb fra 1. juli.

Furuseth Olsen ble hentet til Stabæk i vinter fra Hammarby. Han var en stor suksess i Sverige, men returen til norsk fotball ble en gedigen nedtur for midtbanespilleren med en fortid i blant annet Brann.

28-åringen fikk lite spilletid, og i begynnelsen av juni ble han sykmeldt. Ifølge Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen var det Furuseth Olsen selv som gjorde det klart at han ville forlate Nadderud.

- Ville bort
- Når Petter kom til oss og fortalte at han ønsket seg vekk følte vi at vi ikke kunne annet gjøre enn prøve å hjelpe ham, mener Bohinen.

Han ønsker ikke å si mye om Furuseth Olsens sykemelding på slutten av Stabæk-oppholdet.

- Det har vært mye spekulasjoner om hans fravær fra treningene i forbindelse med hans sykemelding, men det har vi ikke kunnet, eller ønsket, å kommentere. Alt har nå løst seg til det beste for begge parter, og Viborg har fått en god spiller. Vi ønsker Petter lykke til, sier Bohinen.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren