Gå til sidens hovedinnhold

Fussballstjerna Fellah

Rimi Tøyen åpnet i dag og Vålerenga-stjernene Andreas Nordvik og Mohammed Fellah utfordret kundene i Fussball.

TØYEN: Rimi Tøyen åpnet nylig dørene på Tøyen i det nye Rimi-konseptet. Dette feiret de med å dele ut Vålerenga-billetter til kundene og muligheten til å slå vålerengaspillerne Nordvik og Fellah.
- Det er viktig å støtte Enga og spesielt her på østkanten. Derfor deler vi ut 1000 billetter totalt de tre neste dagene. Så om man vil spille mot to nye Vålerenga-spillere kan de møte opp torsdag, sier butikksjef Dag Robert Holmen.

Motiverer de unge

Og de kundene som slår Vålerenga-spillerne fikk fire billetter til lørdagens kamp mot Lillestrøm i premie, noe Mohammed Fellah er viktig.
- Det er svært viktig å motivere de unge og derfor er det viktig at vi spillerne viser oss frem når sjansen byr seg. Vi har tre kamper igjen og det at vi rekrutterer mange nye folk til å komme på folk er veldig bra, sier Fellah.
Både han og Andreas Nordvik mener at de nå har god mulighet til å se god fotball her i Oslo øst.
- Hvem er best i fussball av dere?
- Jeg slo Nordvik 10-9, så jeg er bedre enn han. Når jeg ikke har mulighet til å møte han på bana er det viktig å slå han utenfor, ler Fellah.

Nye fans

Da Østkantavisa var tilstede fikk de to helt nye fans som aldri har vært på kamp før.
- Jeg har aldri vært på kamp før, så vi blir en gjeng som skal nå på lørdag. Det gleder vi oss til. Det at Vålerenga har sånne stunt for å få nye fans er et utrolig bra tiltak, sier Madi Ali.
- Det er fint at vi har rekruttert en ny fan, sier Andreas Nordvik.
Også Hussein (8) var glad for å få sjansen til å gå på kamp lørdag.
- Det var artig å møte spillerne. Jeg skal begynne på Vålerenga, sa han etter fussballkampen mot Nordvik og Fellah.
Butikksjefen lover å dele ut billetter så lenge lageret av billetter holder frem til fredag.
– Vi har blitt tatt godt i mot av kundene siden vi åpnet, og vi ønsker derfor å gjøre ekstra stas på dem ved gjøre det litt ekstra gøy å legge handleturen til oss, forteller Dag Robert.