FXT-blogger slutter i Hannover

FXT-blogger Tor-Kristian Karlsen har sluttet som speiderssjef i Bundesliga-klubben Hannover.

Karlsen omtaler også exiten i Hannover på sin egen blogg. Les den her.

Karlsen, som tidligere jobbet i Bayer Leverkusen og da blant annet var sentral da den brasilianske stjernen Lucio kom til Europa, går ikke direkte over i en ny jobb.

- Hvorfor sluttet du?

- Det har vært et trenerskifte her. I tillegg har klubben fått en ny president. De vil heller fokusere på det tyske markedet, og spillere som allerede er 100 prosent klare for nivået. Filosofien vi har hatt til nå, er at vi har hentet unge, lovende spillere, bygd de opp og etter hvert profittert på dem. Det er nettopp det som jeg synes er så utfordrende med talentspeiding. Når det da kommer inn folk med et helt annet syn, så er det helt fair at de får en mulighet til å gjøre det de vil, sier Karlsen til Nettavisen.

- Hva gjør du nå?

- Jeg håper å være tilbake i ny jobb snart, men akkurat nå blir det først ferie. Det har jeg ikke hatt på mange år. Jeg er imidlertid overbevist om at jeg fortsetter innen fotballen. Blir det et opphold til neste jobb, så vil jeg bruke den tiden til å styrke kunnskapen, studere, reise og fortsette å se kamper og spillere, sier han.

Karlsen har den siste tiden fått en henvendelse om en sportsdirektør-stilling i en skandinavisk klubb. I tillegg fikk han et konkret tilbud om samme jobb fra en klubb i Øst-Europa.

- Men da var timingen dårlig. Jeg fortsetter imidlertid helst i utlandet også videre. Gjerne i England, sier Karlsen som til daglig bor i London.

- Det positive med dette er imidlertid at jeg jo får bedre tid til blogg-skriving fremover, legger han humrende til.

Her kan du lese hva Karlsen skriver på sin egen blogg om exiten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.