Fyrer løs mot Arsenal

Martin Jol er ikke imponert over årets Arsenal-utgave. - Uten Henry og Vieira er de bare ett av mange lag, sier Tottenham-manageren.

Arsenal solgte Patrick Vieira til Juventus i sommer, og har måtte klare seg uten skadeforfulgte Thierry Henry og Sol Campbell i mange kamper. Sesonginnledningen har vært katastrofal. 13 poeng og bare fire seirer på de første åtte kampene er ikke godt nok.

Enda verre er det at erkefienden Tottenham har fått en pangstart, og ligger som nummer to på tabellen. Og nå gnir Spurs-sjefen salt i såret.

- Nå har de tapt igjen. Hvis de store spillerne mangler - nå er jo Vieira borte og Henry skadet - er Arsenal kanskje bare et lag som alle de andre, sier Jol til The Independent etter Gunners tap mot West Bromwich i helgen.

- Arsenal er et helt annet lag nå for tiden. De har vært bedre enn oss de siste årene, men hvis en ser historisk på det, er ikke det tilfelle. Spurs var en gang det beste laget, og kanskje vil det skje igjen. Hvis vi får en Henry eller en Vieira, vil vi kunne gjøre det Arsenal har gjort, tror nederlenderen.

- Det handler om å finne store spillere. Når Henry blir 35 og bestemmer seg for å legge opp, må Arsenal finne en erstatter. Men kanskje vi kan finne ham først? Nå har vi funnet Aaron Lennon. Han vil bli en stjernespiller i fremtiden.

Tottenham og Arsenal møtes til London-derby på White Hart Lane 29. oktober.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.