RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyrverkeri traff spiller

Sist oppdatert:
65.000 elleville tilskuere og håndlagete granater - det måtte gå galt.

Kvalik-kampen til Asia-mesterskapet på Azadi Stadium i Teheran onsdag fikk en dramatisk utgang, forteller Persianfotball.com.

I det 60. minutt ble Nord-Koreas So Hyok Chol tilsynelatende truffet av en sprenggranat fra fyrverkeri som ble kastet inn på banen. Dette skjedde like etter etter at Iran hadde tatt ledelsen 1-0 på straffe ved veteranspissen Ali Daei.

Deai gjorde en akrobatisk gest til de 65.000 på tribunen, som ifølge Irankicks.com svarte med jubel og å kaste håndlagete granater ut på banen.

Hyok Chol ble truffet nær cornerflagget på koreansk side. Laglederne ga tegn til at spillerne skulle samles ved benken, og snart forsvant alle i garderoben.

Koreanerne hevdet at banen var usikker, i motsetning til dommeren som ville fortsette.

Dommer-teamet, de iranske spillerne og fansen ventet 30 minutter på å få fullføre kampen, men gjestene dukket aldri opp.

Saken blir nå etterforsket av Den asiatiske fotball-føderasjonen AFC. Det er uklart hva som blir konsekvensen. Iran må trolig tåle en saftig bot, mens kampen kan bli registrert med 3-0-seier for Iran, som også vant 3-1 borte i Pyongyang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere