*Nettavisen* Sport.

Ga sjefen svar på tiltale

Foto: Scanpix / AP Photo/ Tim Hales

Utskjelte Glen Johnson senket Liverpools skuldre mot moderklubben.

21.11.10 09:33

LIVERPOOL - WEST HAM 3-0:

Noen ble kanskje overrasket over å se Glen Johnson i Liverpools startoppstilling lørdag.

Høyrebacken har fått høre av manager Roy Hodgson at han ikke har prestert godt nok denne sesongen.

- Til nå har han ikke prestert, ikke ofte i alle fall, på det nivået jeg forventer av ham, sa Hodgson ifølge BBC for en uke siden.

Lørdag ga den 24-årige backen svar på tiltale.

Liverpool hadd kun tatt ett poeng på sine to siste maper mot Wigan og Stoke. Mange Liverpool-fans fryktet nok at West Ham hadde en gyllen mulighet til å snu motgangen lørdag.

West Ham sliter nemlig betraktelig mer enn Liverpool og ligger helt sist på tabellen. Men Glen Johnson hadde imidlertid ingen sympati sin moderklubb fra Øst-London.

Johnson roet nok mange nervøse hjemmesupportere med sin tidlige 1-0-scoring. På utradisjonelt vis tok han ned en corner på brystet før han banket ballen inn bak Robert Green i gjestenes mål.

Nettavisen fulgte kampen direkte:

West Hams Daniel Gabbidon handset så i feltet da Fernando Torres var på vei mot mål. Dirk Kuyt fikk ansvaret for å sette straffen, og gjorde det ved å trille ballen midt i målet. Green kastet seg til venstre og var langt unna å avverge.

Maxi Rodríguez økte ledelsen ytterligere for Liverpool etter 38 minutter og avgjorde i realiteten oppgjøret.

Annenomgangen ble på langt nær like underholdende. Med unntak av et par Liverpool-muligheter midtveis var det ikke mye som skjedde. Torres kom nærmest med sitt forsøk som gikk i tverrliggeren via gjestenes keeper.

For West Ham og manager Avram Grant begynner det å se skikkelig ille ut. Klubben har bare én fattig seier, og har kun samlet ni poeng på 14 kamper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.