Gå til sidens hovedinnhold

Ga Vålerenga hard kamp

Middelhavsfarer nektet serielederne full pott.

STORHAMAR - VÅLERENGA 1-2 etter straffeslag:

Vålerenga troner suverent øverst i eliteserien i ishockey, men torsdag fikk laget hard kamp av Storhamar i Hamar OL-Amfi.

Serielederne tok ledelsen like før midtveis i andre periode ved Anders Fredriksen, men Eirik Skadsdammen utlignet for hjemmelaget kort tid etter.

Verken i tredje periode eller i ekstratiden ble det scoring, og dermed var det klart for straffeslag.

Der var hjemmelagets målscorer Eirik Skadsdammen en av tre Storhamar-spillere som ikke klarte å overliste Vålerengas keeper.

Selv om Vålerengas Mathias Trygg og Blake Evans også bommet på sine forsøk, tok bortelaget seieren etter Knut Henrik Spets straffemål.

Med torsdagens to-poenger leder fortsatt Vålerenga serien med ti poeng, etter at de tre nærmeste forfølgerne heller ikke klarte å vinne i ordinær tid.

Stavanger slo Lillehammer 6-5 på hjemmebane etter å ha avgjort i ekstratiden. Sparta slo naborival Stjernen på bortebane. Også de avgjorde i ekstratiden og vant dermed 2-1.

Lørenskog fikk det langt tyngre. Ti minutter før slutt lå laget under 2-4 hjemme mot Manglerud Star. Men laget skjerpet seg og scoret to mål i slutten av siste periode. Kampen gikk til straffeslag, og der var Lørenskogs Kenneth Larsen den eneste som klarte å score.

Med 5-4-seierem beholdt Lørenskog andreplassen på tabellen, med like mange poeng som både Stavanger og Sparta.

Kampfakta og tabell finner du på hockey.no.
(Kampfakta i kampen mellom Lørenskog og Manglerud Star, samt tabellen, er torsdag kveld ikke riktig oppdatert).

Les mer i Nettavisens vintersportsmagasin
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken